Yakın Zamanda Açılışı Yapılacak İncesu Mini Terminali’ne Başkan Büyükkılıç’tan Ziyaret

Yakın Zamanda Açılışı Yapılacak İncesu Mini Terminali’ne Başkan Büyükkılıç’tan Ziyaret

Yakın Zamanda Açılışı Yapılacak İncesu Mini Terminali’ne Başkan Büyükkılıç’tan Ziyaret

Merkezde olduğu kadar ilçelerde de insanı önceleyen yaklaşımı ile hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sürekli olarak bir büyükşehir, 16 ilçe belediyesi ile dayanışma içerisinde vatandaşlara hizmet ettiklerini vurgulayarak, hemşehrilerinin hizmetinde olduklarını ifade etti.

İncesu ilçesindeki yatırımları ve çalışmaları inceleyen Büyükkılıç’a İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nurettin Kocabay da eşlik etti.

İncesu Mini Terminali ziyaretinde yaptığı konuşmada, İncesu’nun değerli çalışkan, gayretli, uyumlu, kendileri ile dayanışma içerisinde olan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’in kendilerinden söz konusu hizmeti talep ettiğinde ‘hayhay’ dediklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Amacımız, Adana güzergâhında böyle İncesu’muza girmeden hem yolcularımızın istirahat edeceği, rahat edeceği, ulaşımın sağlayacağı hem de ihtiyaçlarını karşılayacağı bir ortam hazırlamaktır. Buraya geldik, tattık, gerçekten gözlemeleri harika. Tavsiye ederiz” diye konuştu.

Söz konusu mini terminalde ihtiyaç olan her şeyin yer aldığını söyleyen Büyükkılıç, “Burada güzel ürünlerin satıldığını gözlemliyoruz. Aynı zamanda ibadet imkânı var. Yufkasını alabilir. Yöresel ürünlerini alabilir. Öyle olunca geriye bir şey kalmıyor. Dinleneceksin, keyifle buradan, imkânlardan yararlanacaksın. Sonra yola devam edeceksin. Niğde’ye mi gidersin, Adana’ya mı gidersin, Mersin’e mi gidersin, İzmir’e mi gidersin. Nevşehir’e mi gidersin, Soğanlı Vadisi’ne mi gidersin. İncesu’muzun zıplayanına mı gidersin. Gerçekten güzel bir tesis. Yahyalı’mıza, Yeşilhisar’ımıza, dolaşarak Develi’mize derken şehrimizin batısına giden herkesin rahatlıkla uğrayacağı, keyifle burada yiyeceği, içeceği ve dinleneceği bir oram. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Buradaki esnafımıza ayrıca da Cenab-ı Allah helalinden bol rızık versin diyorum” diye konuştu.

Ziyarette Başkan Büyükkılıç’a eşlik eden İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ise Büyükkılıç’a destekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:

“Şu an İncesu merkezdeki Yufka Üretim Tesisi’mizdeyiz. Tabi aynı zamanda bu tesisimiz içerisinde mini terminalimiz de var. Daha öncesinde İncesu’dan Anada-Mersin istikametinde seyahat eden yolcularımız, yağmurda, çamurda, açık havada duruyordu. Tabi burayı yapmakla beraber artık vatandaşlarımız terminal binasına sahip oldu. Yufka tesisimiz var. Bölge halkına hitap edecek bir yufka tesisi. Tabi bunun yapılış sürecinde Memduh Başkanımızdan böyle bir tesisin yapılması hususunda yardım talep ettik. Sağ olsun. Allah razı olsun yaptı, İncesu Belediyesi’ne teslim ettiler. Fakat daha açılışını yapmadık. En kısa zamanda açılışını yapacağız. Bölge halkımızın şu anda hizmetinde. Açılışla birlikte tanıtımını da gerçekleştirmiş olacağız. İncesu’muza, Kayseri’mize hayırlı uğurlu olsun.”

Terminaldeki esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaş ve esnafla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL