TRABZON “HAYIR ÇARŞISI” İLE FİLİSTİN’E DESTEK OLUYOR

TRABZON “HAYIR ÇARŞISI” İLE FİLİSTİN’E DESTEK OLUYOR

TRABZON “HAYIR ÇARŞISI” İLE FİLİSTİN’E DESTEK OLUYOR


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Gazze'ye Kardeş Payı’ adlı kampanya kapsamında Meydan’a ‘Hayır Çarşısı’ kurdu. 7 ayrı stanttaki yiyecek satışlarından elde edilecek gelir Filistin halkının ihtiyaçlarını gidermek için kullanılacak. 

Türkiye genelinde Filistin’e destek amaçlı başlatılan ‘Gazze'ye Kardeş Payı’ adlı kampanya kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Trabzon Temsilciliği ve Kızılay iş birliğinde Trabzon’da Hayır Çarşısı açıldı. 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda kurulan 7 farklı standın açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, KADEM Trabzon Temsilcisi Elif Yükünç ve çok sayıda yardımsever vatandaş katıldı. 31 Temmuz Çarşamba günü saat 22.00’a kadar açık olacak Hayır Çarşısı’nda yapılan satışlardan elde edilecek gelirler Filistin halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kullanılacak. 

BU ACININ TARİFİ YOK
Filistin halkının her zaman arkasında olduklarını ifade eden Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, “KADEM'in bu konuda göstermiş olduğu çabayı canı gönülden tebrik ediyorum. Gönül yoksa bu işler başka türlü olmaz. Gazzelilerin, çekmiş olduğu ıstırabı bir nebze olsun dile getirmeye, dindirmeye çalışıyoruz. Kendilerinden Allah razı olsun. Çok büyük gayret ediyorlar. İnşallah tez zamanda bu zulüm biter. Biz hepimiz birer anne babayız. Biz çocuklarımızın tırnağına bir diken batsa onun acısını hissediyoruz. Ya o anneler, babalar çocuklarını kaybediyor. Bu acının tarifi yok. Onlara destek olmalıyız” dedi.

SOYKIRIM BİTENE KADAR 
KADEM Trabzon Temsilcisi Elif Yükünç ise “Trabzon'da bu kadar duyarlı vatandaşla birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bugün burada toplanma sebebimiz ‘Gazze'ye Kardeş Payı’ kampanyamız. Kadın ve Demokrasi Vakfı olarak, Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay ile bir iş birliği içerisindeyiz. Ülke genelinde kampanya başlattık. Elde edilen gelirlerle birlikte inşallah ihtiyaç listelerimizi hazırlayacağız. Acil ihtiyaç ekipleri hazırlanacak. Buraların haricinde dijital bağış platformlarımız var. Bunun yanında da soykırım bitene kadar da her zaman Filistin halkının arkasında ve yanında olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL