Süper Lig için hep birlikte stadyumda buluşalım

Süper Lig için hep birlikte stadyumda buluşalım

Süper Lig için hep birlikte stadyumda buluşalım

Sakaryaspor’un 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşmaya tüm şehri davet eden Başkan Alemdar, “Evimizde TFF 1. Lig’deki son maçımıza çıkıyoruz. Sakaryaspor - Tuzlaspor müsabakasına, bu şehri seven, Sakaryasporluyum diyen, yeşil-siyahlı formaya gönül veren tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, şehrimizin takımının yanında olmaya çağırıyorum. Haydi Sakarya. Süper Lig için hep birlikte şampiyonluğa” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor’un Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından taraftarlara çağrıda bulundu. 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için tüm vatandaşları stadyuma davet eden Alemdar, ‘Süper Lig için hep birlikte şampiyonluğa’ mesajını paylaştı.

Alemdar’dan taraftara çağrı
Kısa sürede çok sayıda beğeni alan paylaşımında Alemdar, “Yarın saat 16.00’da Sakarya Atatürk Stadyumu’ndayız. Evimizde TFF 1. Lig’deki son maçımıza çıkıyoruz. Sakaryaspor - Tuzlaspor müsabakasına, bu şehri seven, Sakaryasporluyum diyen, yeşil-siyahlı formaya gönül veren tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, şehrimizin takımının yanında olmaya çağırıyorum. Haydi Sakarya. Süper Lig için hep birlikte şampiyonluğa” ifadelerini kullandı.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL