Kütahya Barosu tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, Vole Halı Sahası’nda gerçekleşen açılış maçıyla başladı.
Turnuvanın açılış karşılaşmasında Kütahya Belediyesi Futbol Takımımız ile Adalet Spor karşı karşıya geldi.
Kurumlar arası dayanışma ve sportmenlik ruhunu güçlendirmeyi amaçlayan turnuvanın ilk maçına ilgi yoğundu.
Açılışa Kütahya Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin ile Kütahya Barosu Başkanı Avukat ve Arabulucu Edip İlkay Sunay da katıldı.
Katılımcıların birbirlerine başarılar dilediği törende, dostluk ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.
Belediye Başkan Yardımcımız Ertekin, turnuva boyunca sürecek müsabakaların, kurumlar arası iletişimi pekiştirerek örnek bir birlikteliğe vesile olacağını belirtti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız. Kütahya,Kütahya Belediyesi