Kemer’de yabancı uyruklu kadınlardan temizlik faaliyeti

Kemer’de yabancı uyruklu kadınlardan temizlik faaliyeti

Kemer’de yabancı uyruklu kadınlardan temizlik faaliyeti

Kemer'de yaşayan yabancı uyruklu kadınlar, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri ile Çalış Tepesi ile Ayışığı Parkı arasında bulunan koy ve ormanlık alanda temizlik yaptı.

Çalış tepesi ile Ayışığı Parkı arasında kalan alanda yapılan temizlik çalışmasına İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Serap Minta ile Temizlik İşleri Müdürü Adnan Karataş ve belediye ekipleri de eşlik etti.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Serap Minta faaliyet sırasında çok kısa sürede poşetler dolusu çöp toplandığına dikkat çekti. Vatandaşların çevre temizliği konusunda daha duyarlı olması gerektiğini belirten Minta, bu çöplerin denizi de kirlettiğinin altını çizerek, “Çevre duyarlılığı çocukluktan itibaren vatandaşlarımıza aşılanması gereken bir konu. Bu konuda hassasiyet geliştirmek adına Kemer Belediyesi olarak ilkokullarda bilinçlendirme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi


SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu