Kemer Belediyesi Turizm Bürosu tanıtıldı

Kemer Belediyesi Turizm Bürosu tanıtıldı

Kemer Belediyesi Turizm Bürosu tanıtıldı

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de turizmciler bir araya gelerek turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cansın Efir, toplantıda, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Turizm Bürosu hakkında bilgi verdi.

Kiriş Mahallesi'ndeki Limak Limra Otel'de Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) tarafından düzenlenen toplantıya, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cansın Efir, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz ve turizmciler katıldı.

Toplantıda, turizm sektöründe yaşanan son gelişmeler, turizmin sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cansın Efir, toplantıda yaptığı konuşmada, “Toplantı oldukça verimli geçti. Turizm sektöründe yaşanan sorunların çözümü hakkında çözüm önerileri paylaşıldı. Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Turizm Bürosu hakkında bilgiler verdik. Kurulan Turizm Bürosu sayesinde turizmcilerle belediye arasında daha rahat iletişim kurulması ve turizmde yaşanan sıkıntıların hızlı çözülmesini amaçlıyoruz. Kurduğumuz Wattsapp İletişim Hattı sayesinde turizmcilerle daha kolay iletişim halinde oluyoruz. Turizmi canlandırmak ve çeşitlendirmek için sivil toplum kuruluşlarıyla da iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL