KBT’nin çocuk oyuncularından büyük performans

KBT’nin çocuk oyuncularından büyük performans

KBT’nin çocuk oyuncularından büyük performans

Kepez Belediye Tiyatrosu'nun, 9 ile 15 yaş arası çocuklardan oluşan Tiyatro Çocuk Atölyesi'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sergilediği 'Dostluk Parkı' oyunu yoğun ilgi gördü. Çocuk oyuncuların etkileyici performansı, izleyicilerden büyük alkış aldı.

KBT’nin Tiyatro Çocuk Atölyesi,  'Dostluk Parkı' oyununu sahneledi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak gösterime sunulan oyun, izleyicilerden tam not aldı. Kepez Belediye Tiyatrosu’nun, 9 ile 15 yaş arası çocuklardan oluşan Tiyatro Çocuk Atölyesi’nin, ‘Dostluk Parkı’ oyunu yoğun ilgi gördü. Çocuk oyuncuların etkileyici performansı, izleyicilerden büyük alkış aldı. Derya Bütev’in yazdığı ve yönetmenliğini Özge Efe ile birlikte yürüttüğü oyun, çocukların zor şartlarda yaşayan canlıların yardım çığlıklarını duymaları ve onların rahat edebilmeleri için gereken her şeyi yapmaları üzerine odaklanılıyor. Dostluk Parkı'nda buluşan can dostların, birlik olunca bütün dertlerinin kaybolduğu ve yardımlaşmanın sonucunda engellerin sevgiyle aşılabileceği mesajı veriliyor.

TİYATRO ÇOCUK ATÖLYESİ

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun usta oyuncuları Tiyatro Çocuk Atölyesi ile yetenekli çocukları sahnelere hazırlıyor. 9 ile 15 yaş arası çocuklardan oluşan Tiyatro Çocuk Atölyesi’ne seçmeler sonucunda 18 kursiyer kabul edildi. Kursiyerler, 8 aylık uygulamalı tiyatro eğitimi kapsamında tiyatro, diksiyon, doğaçlama, ses ve nefes eğitimlerini tamamladılar. Bu eğitimlerin sonunda 'Dostluk Parkı' oyununu sahneye koydular.
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL