Tarih: 04.10.2024 21:04

Kahramanmaraşspor’dan Başkan Görgel’e Tesis Teşekkürü

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi, mevcut spor tesislerinin tadilatını yaparak, depremde tesisleri ciddi hasar alan ve kullanılamayacak hale gelen Kahramanmaraşspor’a konaklama alanı olarak tahsis etti. Kulüp Başkanı Yılmaz Terliksiz, tesis desteği için Başkan Fırat Görgel’e teşekkür etti.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Kahramanmaraş’ı bir spor şehri haline getirmek ve tüm yaş grupları arasında sporu yaygınlaştırmak için faaliyet ve projelerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin spor kulüplerine sağladığı destekler de yüzleri güldürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, mevcut spor tesislerinin tadilatını yaparak, 6 Şubat depremlerinde tesisleri ciddi hasar alan ve kullanılamayacak hale gelen Kahramanmaraşspor’a konaklama alanı olarak tahsis etti. Büyükşehir Belediyesinin desteği Kulüp Başkanı Yılmaz Terliksiz başta olmak üzere camianın takdirini kazandı.

Kulüp Başkanı Terliksiz’den Başkan Görgel’e Destek Teşekkürü

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Yılmaz Terliksiz, destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür ederken, “6 Şubat depremlerinde tesislerimiz ciddi hasar aldı. Orası kullanılamayacağı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel’den destek istedik. Sağ olsun Fırat Başkanımız da bizlere destek oldu. Büyükşehir Belediyesinin tesisleri takımımıza tahsis edildi. Buradaki 22 oda futbolcularımız ve kulüp çalışanlarımıza ayrıldı. Büyükşehir Belediyemizin takımımıza sağlamış olduğu bu destek bizi çok rahatlattı. Bu tesisi kulübümüze tahsis ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e teşekkür ederiz” diye konuştu.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —