Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da Muhtarlarla Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da Muhtarlarla Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin taleplerine çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği Muhtarlar Buluşması’nın bu seferki durağı Andırın oldu. Toplantıda Andırın’a bağlı mahallelerin öncelikli talepleri ve ihtiyaçları masaya yatırıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarını doğrudan yerinde tespit etmek ve kalıcı çözümler üretmek amacıyla başlattığı “Muhtarlar Buluşması” programını sürdürüyor. Programın yeni durağı Andırın ilçesi oldu. Andırın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya başkanlık etti. Toplantıda; Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, AK Parti Andırın İlçe Başkanı Abdulkadir Kayıran, MHP Andırın İlçe Başkanı Ali Keleş, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ yetkilileri ile mahalle muhtarları yer aldı. Toplantıda tutulan notlar, Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili daireleri ile KASKİ ekiplerince incelenerek uygulanabilir çözüm projelerine dönüştürülecek.

Yerinde Tespit ve Sahada Çözüm

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, vatandaşların sesini doğrudan dinlemeyi ve sorunları sahada görmeyi önemsediklerini vurguladı. Kaya, muhtarlarla kurulan iletişimin vatandaşların beklentilerinin karşılanmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

İhtiyaçların Değerlendirilme Süreci

Mutlu Kaya, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve kalıcı çözümler geliştirmek amacıyla sürdürdüğümüz Muhtarlar Buluşması programını Andırın’da gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın sesini doğrudan dinlemek ve talepleri yerinde görmek bizim için büyük önem taşıyor" dedi. Muhtarların aktardığı öncelikli ihtiyaçların ve vatandaşlardan gelen taleplerin, ilgili daire başkanlıkları ve KASKİ ekipleri tarafından detaylı şekilde değerlendirileceğini ve kalıcı çözümler üretileceğini belirtti. Kaya, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her noktasında yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi