KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ DUALARLA ANIYORUZ

KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ DUALARLA ANIYORUZ

KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ DUALARLA ANIYORUZ

Kütahya Belediyemiz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen "Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlit Programı" Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin’in katılımıyla gerçekleşti.

Programda, Sakarya Meydan Muharebesi’nde kaybettiğimiz aziz şehitlerimiz, Eylül ayında şehit olan askerlerimiz, polislerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizin ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.

Kütahya Tayyare Şehitliği’nde (Hava Şehitliği) gerçekleşen programa, il protokolü, dernek yetkilileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlarımız katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlit Programı her ay düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi