Kahraman Kadın Akademisi Lansmanı 9 Ocak'ta Yapılacak

Kahraman Kadın Akademisi Lansmanı 9 Ocak

Kahraman Kadın Akademisi Lansmanı 9 Ocak'ta Yapılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ve Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) iş birliğiyle hayata geçirilen Kahraman Kadın Akademisi'nin lansmanı 9 Ocak Cuma günü yapılacak. Sunuculuğunu Cansu Canan Özgen'in üstleneceği programa tüm vatandaşlar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, kadınların toplumsal hayatta daha güçlü ve üretken yer almalarını desteklemek amacıyla Kahraman Kadın Akademisi kuruldu. KİÜ ve KADEM iş birliğinde yürütülen proje, kadınların ekonomik, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı, bilgiye erişimlerini kolaylaştırmayı ve üretimden pazarlamaya uzanan süreçte daha etkin rol almalarını hedefliyor.

Akademinin Tanıtımı Yapılacak

Kahraman Kadın Akademisi'nin tanıtım programı, 9 Ocak Cuma günü saat 14.00'te Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Lansmanda akademinin vizyonu, eğitim içerikleri ve kadınlara sunacağı imkânlar katılımcılarla paylaşılacak.

Geniş Bir Eğitim Yelpazesi Sunuluyor

Akademi bünyesinde kadınlara yönelik hazırlanan eğitimler, güncel ihtiyaçlar ve toplumsal dönüşüm dikkate alınarak geniş bir yelpazede sunuluyor. Sağlıklı beslenme, kadın hakları ve yasal haklar, kadın sağlığı, aile içi iletişim, e-ticaret ve girişimcilik, dijital vatandaşlık, dijital güvenlik, stresle başa çıkma yöntemleri, evsel atıklar ve sürdürülebilirlik ile finansal okuryazarlık gibi pek çok başlıkta eğitim içerikleri yer alıyor.

Katılımcılar, bu eğitimlere internet ve mobil uygulama aracılığıyla mekân ve zaman kısıtlaması olmadan erişebilecek. Bu sayede kadınlar, kişisel gelişimlerini destekleyebilecek ve bilgi ile becerilerini artırabilecek.

Sosyal Katılımı Teşvik Eden Bir Adım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Kahraman Kadın Akademisi'nin sadece bir eğitim projesi olmadığı, aynı zamanda kadınların sosyal hayata daha aktif katılımını teşvik eden, üretkenliği ve bilinçli birey olmayı destekleyen önemli bir adım olduğu vurgulandı. Lansmana tüm vatandaşların katılımı bekleniyor.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi