“Kadın kollarımız davamıza güç katıyor”

“Kadın kollarımız davamıza güç katıyor”

“Kadın kollarımız davamıza güç katıyor”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Çetin ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Yusuf Alemdar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi kadınlar bu davanın nesnesi değil, öznesidir. Karda kışta, yağmurda çamurda kapı kapı dolaşıp hanelere konuk oldunuz. Emeğinizi, fedakârlığınızı biliyoruz. Davamıza güç katan kadın kollarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Çetin ve yönetimiyle AKOM’da bir araya geldi.
İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Çetin, destekleri için Başkan Alemdar’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kadınlar siyasetin öznesidir
Sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “AK Kadınlar, sizler bu davanın nesnesi değil, öznesisiniz” sözüyle başlayan Başkan Yusuf Alemdar, her zaman kadın kollarının yanında olacaklarını dile getirdi.

“Her zaman destekçiniz olacağız”
Her başarının ardında kadın eli, anne şefkati olduğuna değinen Başkan Alemdar, “Hayatın her alanında nerede olursa olsun bir başarı varsa mutlaka ardında kadın eli, anne şefkati vardır. Kadınlar toplumumuzun en etkili, birleştirici ve koruyucu unsurlarıdır. Her birimizin sorumlulukları var ama kadınların sorumlulukları daha fazla. Karda kışta, yağmurda çamurda kapı-kapı dolaşıp hanelere konuk oldunuz. Sizlerin emeğinizi biliyoruz. Sizlerin inanmışlığı davamıza güç katıyor Allah sizden razı olsun. Bizlerde her zaman sizlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Buluşma günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi


Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR