Jandarma Sürprizle Geldi, Çocuklar Sevindi

Jandarma Sürprizle Geldi, Çocuklar Sevindi

Jandarma Sürprizle Geldi, Çocuklar Sevindi

Aydın’ın Köşk ilçesinde ‘Tatili Hak Ettin, Jandarma Sürprizle Geldi’ faaliyeti gerçekleştiren jandarma ekipleri, öğrencileri hem bilgilendirdi hem de hediyelerle minikleri sevindirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, JAK Tim Komutanlığı, Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı ve Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı personellerince 2024-2025 Eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi sebebiyle "Tatili Hak Ettin, Jandarma Sürprizle Geldi" faaliyeti gerçekleştirdi. Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret eden jandarma ekipleri, onların azimleri kutlayıp, verdikleri minik hediyelerle mutluluklarına ortak oldu.

Etkinlikte çocuklara ‘iyi tatiller’ dileklerinde bulunan ekipler, aynı zamanda tatilde herhangi bir suçun mağduru olmamaları için çocuklara Akran Zorbalığı, Siber Zorbalık, Suçtan Korunma ve Kişisel Güvenlik ile Deprem Farkındalık Eğitimi verdi. Jandarma Köpek Timlerince yapılan gösteriler de renkli sahneler ortaya çıkarken, minikler hem unutulmaz bir gün geçirdi hem de eğitimlerle daha bilinçli hale geldi.
 
 

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR