GAZETECİLER CEMİYETİ, AB MESLEK EĞİTİM PROGRAMI İÇİN GAZİANTEP’TE BİR ARAYA GELDİ

GAZETECİLER CEMİYETİ, AB MESLEK EĞİTİM PROGRAMI İÇİN GAZİANTEP’TE BİR ARAYA GELDİ

GAZETECİLER CEMİYETİ, AB MESLEK EĞİTİM PROGRAMI İÇİN GAZİANTEP’TE BİR ARAYA GELDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazeteciler Cemiyeti’nin AB Mesleki Eğitim Programı için Gaziantep’e gelen gazetecilerle bir araya geldi.

Eğitimler öncesi düzenlenen programda 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından depremden etkilenen illerdeki yapılan basın çalışmalarından söz edildi. Toplumun doğru bilgilendirilmesi adına basının desteklenmesinin şart olduğu vurgulandı.

Programa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkan Yardımcısı Mehmet Taş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkan Yardımcısı Mehmet Taş yaşanan deprem felaketinde Başkan Fatma Şahin’in basına desteğine gıpta ile baktığını söyledi.

ŞAHİN: HEPİMİZİN HAKİKATİ ARADIĞI BİR ZAMAN DİLİMİNDEYİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, olağanüstü zor olan zaman diliminde her şeyin çaresini bulup çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Ben genellikle mühendislik bakışıyla hep tekniğe takılırım. Ama sonra bakarım ki bu işin yüzde 80’i iletişim. Hepimizin hakikati aradığı bir zaman dilimindeyiz. Bizim için çok daha önemli çok daha kıymetlisiniz. Her şey sizinle başlıyor. Genç iletişimciler var burada” diye konuştu.

Gazetecilerin bakış açısının ve verilen eğitimlerin gençlere katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Şahin konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Pozitif gündemi sağlamakta biz çok zorlanıyoruz. Mutlaka hayata geçirmemiz lazım ve artık kâğıdın yok olduğu dünyada bugün elimizdeki tuşlarla bütün dünyaya dokunduğumuz bir yeni bakış açısı var. Hepimiz siyasi etikle birlikte bilişim etiğini arıyoruz. Her şeyin başı burada başlıyor. Çare biziz. Sizlerin baktığınız yerden bakabilmeyi gençlere öğreteceğiz.”

ŞENER: GAZETECİLİK DÜŞÜNSEL, FİKİRSEL VE MADDİ OLARAK DESTEKLENMEK ZORUNDA

Gazetecilerin deprem sürecinde yaptığı çalışmalara değinen Gazeteciler Cemiyeti’ni Temsilen Genel Sekreter Kenan Şener, “Gazetecilik düşünsel, fikirsel ve maddi olarak desteklenmek zorunda. Doğru, sağlıklı ve demokratik bilgiye dayanan enformasyonla donanıp kendi demokratik kararlarını kendi iradesiyle verebilmesi için basının desteklenmesi şart. Toplumun doğru bilgilenmesi için ve toplum kendi özgür kanaatini oluşturabilmesi için bilginin sağlıklı dolaşımı için desteklenmesinden söz ediyorum. Sayın Fatma Şahin, yerel basın için desteklerinden hep söz ettiler. Bir kez daha teşekkür ederim.


Gaziantep,Gaziantep Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL