GANİTA’DA ENGELLER KALKIYOR

GANİTA’DA ENGELLER KALKIYOR

GANİTA’DA ENGELLER KALKIYOR



Trabzon Büyükşehir Belediyesi, "Engelleri Aşalım, Ganita’da Buluşalım" temasıyla farkındalık etkinliği düzenledi. Etkinlik, çeşitli aktivitelerle özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında düzenlenen programda, Cemal Kaygusuz'un verdiği konser büyük beğeni topladı. Etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde özel eğitim okulları ve özel eğitim sınıflarında eğitim gören öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Engelsiz Yaşam Akademisi'ndeki özel gereksinimli bireyler ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden hizmet alan bireyler yer aldı. Özel gereksinimli bireyler, etkinliğin ardından gemi turuna çıkarak Trabzon’un eşsiz manzarasının keyfini çıkardı. Etkinliğe katılan tüm özel gereksinimli bireylere ise çeşitli hediyeler verildi.

HİZMETLERİMİZ ARTARAK SÜRECEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Öncelikle Başkanımız Ahmet Metin Genç’in selamlarını size iletiyorum. Kendisi Ankara’da yatırımların takibini yapıyor. Bu özel çocuklarımızın mutluluğu için ne gerekiyorsa onu muhakkak yap diye bana talimat verdi. Genç kardeşlerimizle ve aileleriyle birlikte bugün çok güzel ve verimli bir organizasyon gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca hizmetlerimiz hızlanarak devam edecektir. Mutlu günlerin mutluluklarını hep birlikte paylaşacağız. Bu anlamlı etkinliğimizde özel gereksinimli bireylerin ve ailelerin unutulmaz bir gün geçirmelerini sağlamak istedik. Bu kapsamdaki çalışmalarımız her zaman devam edecek” şeklinde konuştu.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL