BÜYÜKŞEHİR YAYLA YOLLARINDA SORUNLARA NEŞTER VURUYOR

BÜYÜKŞEHİR YAYLA YOLLARINDA SORUNLARA NEŞTER VURUYOR

BÜYÜKŞEHİR YAYLA YOLLARINDA SORUNLARA NEŞTER VURUYOR

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların ulaşımlarını güvenli bir şekilde sağlamaları için durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, “Ekiplerimiz, etkin ve yoğun çalışmalarla mağduriyet yaşanmasının önüne geçiyor” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını şehrin yüksek kesimlerinde yoğun bir şekilde devem ettiriyor. Vatandaşların yolculuk esnasında herhangi bir sorun yaşamaması ve olası aksaklıkları önlemek için seferber olan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yüksek kesimlerdeki kırsal yol ağlarının tamamını kardan temizliyor. Bu kapsamda, Çaykara ilçesi Demirkapı Mahallesi Bayburt bağlantı yolunda kapsamlı bir karla mücadele çalışması gerçekleştirildi.

 ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamanın öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Ekip arkadaşlarımız, yaptıkları etkin ve yoğun mücadeleyle mağduriyet yaşanmasının önüne geçiyor. Özellikle mayıs ve haziran aylarının yaylalara göç mevsimi olması dolayısıyla bizim için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle mayıs ve haziran ayı boyunca dur durak bilmeden ekiplerimiz çalıştı, rahat ulaşım sağlanması için seferber oldular. Şehrimizin her noktasında nerede bir ihtiyaç varsa orada olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza güvenli yolculuklar diliyorum” diye konuştu.


Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL