Büyükşehir Ev Sahipliğinde Gençler Ve Kadınlar İçin Önemli Toplantı

Büyükşehir Ev Sahipliğinde Gençler Ve Kadınlar İçin Önemli Toplantı

Büyükşehir Ev Sahipliğinde Gençler Ve Kadınlar İçin Önemli Toplantı

Amerika Birleşik Devletleri Dış İşleri Bakanlığı tarafından finanse edilen, Kadın ve gençlerin desteklenmesini ve güçlendirilmesini hedefleyen projede kadınlara ve gençlere çeşitli konularda destek verilerek farkındalık kazandırılıyor ve gerekli durumlarda uzmanlarca önleme ve müdahale çalışmaları yapılıyor.

Proje kapsamında dezavantajlı durumdaki kadınlar ve gençler için sağlık ve koruma hizmetleri sağlanan, güçlenme çerçevesinde farkındalık çalışmaları yapılan ve psiko-sosyal destek verilen bu merkezde, istihdama yönelik kariyer danışmanlığı, dil ve meslek kursları ile birlikte sanatsal ve kültürel faaliyetler, atölyeler ve geziler gibi sosyal uyumun güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yürütülüyor.

Gerçekleşen Kadınlar ve Gençler için Sağlık ve Destek Merkezi Projesi Kapanış töreninde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Elif Esra Önal Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ile birlikte yürütülen projelerden bahsederek bu tür proje ve çalışmaların şehir için son derece önem arz ettiğini aktararak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara ve gençlere önem verdiklerinin altını çizdi.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) İnsani Yardım Program Koordinatörü Dr. Selen Örs Reyhanioğlu da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürütülen programlar hakkında bilgiler aktararak Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu kapsamında verilen desteklerden bahsetti.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Üreme Sağlığı Program Koordinatörü Dr. Gökhan Yıldırımkaya ve UNFPA Saha Sorumlusu Gözde Yaşar’ın katıldığı programda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Elif Esra Önal Belediye Bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara sunum yaptı.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL