Büyükşehir 250 hanede hem yürekleri hem yuvaları ısıttı

Büyükşehir 250 hanede hem yürekleri hem yuvaları ısıttı

Büyükşehir 250 hanede hem yürekleri hem yuvaları ısıttı

Büyükşehir Belediyesi’nin Hava Kalitesini İyileştirme Projesi kapsamında ücretsiz doğalgaz desteği çalışması ile 5 farklı ilçede 250 haneye doğalgaz ücretsiz şekilde ulaştırıldı. Ailelerin yuvasını ve yüreklerini ısıtan Büyükşehir, büyük memnuniyet kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından desteklenen Hava Kalitesini İyileştirme Projesi’nin 2. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Hem yürekler hem yuvalar artık sıcacık

300 haneye doğalgaz desteği sağlanacak projede şu ana kadar 5 farklı ilçeden 250 hanenin doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir, bu çalışmayla hanelerde hem yürekleri hem de yuvaları ısıttı.

Bu destekten ötürü Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden aileler, hanelerine bağlanan doğalgazdan ötürü mutluluklarını ifade ettiler.

“Evim artık sıcak, soba derdim yok”

Soba derdinden kurtulduğu için mutluluğunu ifade eden 84 yaşındaki Sabiha Öz, “Benim sıkıntılarım doğalgaz gelmeden önce anlatılacak gibi değildi. Allah razı olsun. Doğalgazdan sonra evim sıcak, suyum sıcak. Bütün rahatlıklar benim oldu. Şimdi çok rahatım çok iyiyim. Çok şükür doğalgaz geldi. Şimdi hiçbir sıkıntım kalmadı” dedi.

 

Doğalgazın çok faydası oldu

Arifiye’de ikamet eden Fikret Şen ise, “Soba ile ısınıyordum. Odunla, kömürle idare ediyorduk. Zorlukları oluyordu. Hanımın sağlık sorunları var. Kovayı doldur boşalt bir sürü zahmetleri vardı. Şimdi çok şükür doğalgaz geldi. Doğalgazın çok faydası oldu bize. Sıcak suyumuz var. Ben de odun, kömür derdinden kurtuldum. Bu proje bizim için çok güzel oldu” diye konuştu.

“Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”

Projeden faydalanan Fatma Cesur isimli vatandaş daha önce çok zorluklar çektiklerini ifade ederek, “Allah razı olsun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Çok rahatmış, çok memnunuz”

Milaim Kurtuluş, “Soba kullanıyorduk. Belediyemize müracaat ettim. Bizi geri çevirmediler. Şimdi açıyorsun doğalgazını ev hemencecik ısınıyor. Çok rahatmış, çok memnunuz. Bu hizmeti getiren herkesten Allah razı olsun” dedi.

Tüm sistem A’dan Z’ye yapılıyor

Adapazarı, Serdivan, Arifiye, Erenler ve Akyazı olmak üzere 5 farklı ilçede gerçekleştirilen çalışmalarda, tesisatın döşenmesi, teknik uygunluğa göre petek/doğalgaz sobası döşenmesi, kombi montajı olmak üzere tüm işlemler hummalı bir çalışmayla gerçekleştiriliyor.


Sakarya,Sakarya Belediyesi


SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu