Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Batı Trakya'da Ziyaretlerde Bulundu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Batı Trakya

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Batı Trakya'da Ziyaretlerde Bulundu

BASIN BÜLTENİ

BAŞKAN MUSTAFA BOZBEY’DEN BATI TRAKYA'DA ÇIKARMASI


BURSA – Ramazan programı kapsamında Batı Trakya’ya giden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, soydaşlarla bir araya gelerek kardeşlik bağlarını güçlendirdi.

Anma ve Ziyaretler

Program kapsamında ilk olarak Batı Trakya Türklerinin lideri Dr. Sadık Ahmet’in Gümülcine’deki kabri başında anıldığı belirtildi. Daha sonra Başkan Bozbey, Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin’i makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlere CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, BALKANTÜRKSİAD Başkanı İskender İskenderoğlu ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hasan Karaömer de katıldı.

Hediye ve Dayanışma Mesajları

Ziyaretlerde, Bursa’nın fethinin 700. yılı anısına hazırlanan kartpostal ve pullar hediye edildi. Başkan Bozbey, Batı Trakya’daki soydaşların dayanışma içinde olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Gelecek Kuşaklara Aktarım

Başkan Bozbey, Dr. Sadık Ahmet’in aziz hatırasını yaşatmaya ve ortaya koyduğu kararlı duruşu gelecek kuşaklara aktarmaya devam edeceklerini belirtti. Gümülcine Başkonsolosu ile de bir araya geldiklerini hatırlatan Bozbey, "Batı Trakya’daki soydaşlarımızla dayanışma içindeyiz. Bursalı hemşehrilerimizi bu anlamlı coğrafyada temsil ediyoruz" dedi. Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ile de görüşüldüğü, manevi değerlerin paylaşıldığı ve gönül birliğinin güçlendirildiği kaydedildi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi