Başkanımız Sn. Bekir Aksun’un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkanımız Sn. Bekir Aksun’un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkanımız Sn. Bekir Aksun’un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Tarih : 1 Mayıs 2025

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm işçilerin bayramını kutladı.
 
Belediye Başkanımız Sn. Aksun mesajında, işçinin emeğinin ve alın terinin toplumun refahı için vazgeçilmez olduğuna dikkat çekerek, “İşçi varsa iş vardır. İş varsa huzur vardır. Huzur varsa mutluluk vardır. Mutluluk varsa barış, birlik ve kardeşlik hakimdir.” ifadelerini kullandı.
 
Mesajında emeğin kutsallığına vurgu yapan Başkanımız Sn. Aksun, “Emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülkemiz için değer üreten, milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca emektar işçilerimizin, tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.
 
Türkiye’nin kalkınma mücadelesinde işçilerin üstlendiği role de değinen Başkan Aksun, “Emek veren, çalışan, yorulan, değer üreten işçilerimize, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diye buyuran Peygamberin ümmeti olarak sahip çıkmak, değer vermek bizim büyük sorumluluğumuzdur.” şeklinde konuştu.
 
Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, mesajını şu temennilerle sonlandırdı: “Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, tüm işçi kardeşlerimizin aileleriyle birlikte huzur, mutluluk ve esenlik içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.

Erzincan,Erzincan Belediyesi


SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu