BAŞKANIMIZ KAHVECİ, TARIM FUARI’NA KATILDI

BAŞKANIMIZ KAHVECİ, TARIM FUARI’NA KATILDI

BAŞKANIMIZ KAHVECİ, TARIM FUARI’NA KATILDI

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Başkanımız Kahveci, “Belediye olarak sektörün tüm bileşenleri ile bir araya gelerek her türlü iyileştirme ve geliştirme önerisine açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Kütahya 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın açılışı, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci ve il protokolü, sektör temsilcileri ve çok sayıda hemşehrimizin katılımıyla Pazartesi Pazarında gerçekleştirildi. 12 Mayıs’a kadar ziyaretçilere açık olacak fuarın şehrimize hayırlı olmasını temenni eden Başkanımız Kahveci, “Şehrimizde bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na başta ilimize dışarıdan gelen konuklar olmak üzere herkese hoş geldiniz diyorum. Fuarlar artık iktisadi yaşamın vazgeçilmezi, olmazsa olmazı haline gelmiştir. Bugün hangi sektörde faaliyet gösterirse göstersin işletmelerimiz yoğun bir rekabet ortamıyla karşı karşıya bulunmaktadır. Burada gelişen teknolojiye ve bilgiye en hızlı şekilde erişimi takip ederek elde eden şirketler yarıştan kopmamakta, sürekli büyüyerek kendilerini yarınlara hazırlayabilmektedir. İşte bu noktada sektörel bazda güncel gelişmelerin takip edildiği, satıcı ve tedarikçi ile üreticiyi buluşturan fuarlarımız çok önemli bir fonksiyonu icra etmektedir. Bu sayede iktisadi canlılığın sağlandığı gibi işletme sahipleri de sektörel gelişmeleri izleme olanağı bulmaktadır” ifadelerini kullandı.

“HER TÜRLÜ İYİLEŞTİRME VE GELİŞTİRME ÖNERİSİNE AÇIĞIZ”

Temiz ve güvenilir gıdaya ulaşmanın önemine değinerek sözlerine devam eden Başkanımız Kahveci, “Tarım ve hayvancılık ise doğrudan gıda sektörünü ilgilendiren önemli bir üretim alanıdır. İnsanımızın temiz ve güvenilir gıdaya ulaşmasının sağlanması bu anlamda önemlidir. Ancak dünyada yaşanan son gelişmeler ve iklim krizi gibi sorunlar tarım ve hayvancılığı ülkelerin stratejik sektörleri haline getirmiştir. Bu noktada gerek üreticilerimize gerekse biz idarecilere çok önemli görevler düşmektedir. Şehrimizdeki her bir üretici çok kıymetlidir. Onların sürdürülebilir bir üretim süreci yürütmesini sağlamak da bizleri düşmektedir. Kütahya Belediyesi olarak tarım ve hayvancılığa dair çok önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor bu alanda şehrimizin üretim potansiyelini en üst seviyelere çıkarmayı amaçlıyoruz. Belediye olarak sektörün tüm bileşenleri ile bir araya gelerek her türlü iyileştirme ve geliştirme önerisine açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu konuda siz değerli iş insanları, üreticilerimiz ve sektör temsilcileri ile aynı safta yan yana durduğumuzu vurgulamak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kütahya 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı‘nın hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

“KÜTAHYA’YA O DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

Fuar alanıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, “Sayın Tuncay Varol beyi 1992 yılından bu yana tanıyorum. Zaman zaman kalemlerimizle, yazılarımızla, fikirlerimizle değişik platformlarda hizmet ettik. Öncelikle kendisini tebrik ediyorum ve gayretlerinden yılmamasını ve her koşulda Kütahya’ya değer katmak üzere birlikte yol almaya davet ediyorum. Beş gün önce kendi çalışmalarımızı bitirdik, bu sabah da kurumlarla temasa geçildi. Yakın bir zamanda organizatörlerle birlikte, Kütahya’nın önemli ihracatçılarıyla birlikte ve birkaç tane STK ile hızlıca fuar alanı çalıştayı yapacağız belediyede. Biz, en doğru fuar alanını test etmek zorundayız. Bizim mükellefiyetimizde bu süreç ve Kütahya’ya o desteği sağlayacağız. Şu anda imar planı kapsamında fuar alanı başka bir yerde gösterilmesine rağmen benim o bölgeye içim sinmedi, bunu ifade etmek istiyorum. Bu bağlamda bütün kurumlarla iş birliği içerisinde çalıştay biter bitmez eski veya yeni alan neresi olacaksa üzerinde çalışacağız ve bu fuarın bu şekilde farklı yerlerde yapılmasına bundan sonra müsaade etmeyeceğimizi ifade ediyorum. Doğru olan yer seçimi hepimiz için çok kıymetli, doğrusu çok kıymetli ve doğrusu da kendiliğinden gelecektir. Çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL