Başkan Gülpınar: Gençleri Desteklemeye Devam Edeceğiz

Başkan Gülpınar: Gençleri Desteklemeye Devam Edeceğiz

Başkan Gülpınar: Gençleri Desteklemeye Devam Edeceğiz

Büyükşehir Belediyespor 7-0’lık farklı bir skorla kazandı.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ŞUTİM tesislerinde oynanan karşılaşmayı Başkan Mehmet Kasım Gülpınar’ın yanı sıra Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Küçük ve çok sayıda taraftar izledi.

Maç öncesinde futbolculara gül vererek, yeni sezon için başarılar dileyen Başkan Gülpınar, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile DSİ spor arasındaki karşılaşmayı tribünden izledi. Başkan Gülpınar, rakibini 7-0’lık farklı bir skorla mağlup eden Büyükşehir Belediyespor’un teknik heyet ve futbolcularını kutladı.

Türkiye’nin en genç ili olan Şanlıurfa’da gençlere yönelik spor desteklerinin devam ettiğini açıklayan Başkan Gülpınar, spor tesislerinde deneyimli hocalar eşliğinde binlerce kursiyere farklı branşlarda eğitim imkânı sağladıklarını belirtti.

Ayrıca, 4 futbol okulundaki kursiyerlere spor ve antrenman malzemesi gibi desteklerin verildiğini vurgulayan Gülpınar, amatör takımlara 1200 lisanslı sporcu kazandırdıklarını ifade ederek, sezonu şampiyon olarak tamamlayacak takımların BAL Ligine yükselerek ilimizi temsil etme hakkı kazanacaklarını dile getirdi.

Her zaman Gençlerin destekleyeceklerini bir kez daha dile getiren Başkan Gülpınar, Büyükşehir Belediyesi olarak sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını kaydetti.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com