BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI

BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI

BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da üniversite öğrencilerine yönelik yapılan saldırıyı kınadı. Öğrencilerin her daim yanında olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Yaşanan olayla ilgili üzüntülüyüz. Tekrarının yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Muammer Dereli yerleşkesindeki öğrencilerimizi ücretsiz taşıyacağız. Ayrıca Sürmene otobüs hattımızı Çamburnu’na kadar uzatıp, o bölgede yaşayan tüm öğrencilerimize ulaşım kolaylığı sağlayacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik yapılan saldırıyı sert bir şekilde kınadı. Trabzon'un bir öğrenci dostu kenti olduğunu söyleyen Başkan Genç, yaşanan bu vahim olayın hiçbir haklı sebebinin olmayacağını belirterek, “Şehirdeki öğrencilerimizin hepsi bizlere emanettir. Bu kardeşlerimizin haklarını korumak bizim görevimizdir. Yaşanan olayla ilgili çok üzüntülüyüz. Tekrarının yaşlanmaması adına tüm tedbirleri aldık. Olayın takipçisi olacağız. Bu konuda gerekli adımları atmaktan geri durmayacağız” diye konuştu.

ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLAYACAĞIZ
Konuya en üst düzeyde hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Genç, “Öğrencilerimizin güvenliği ve refahı konusunda en üst düzeyde hassasiyet gösteriyoruz. Şehrimizin geleceğini şekillendirecek olan gençlerimizin huzur içinde eğitim alabilmesi için çalışmalarımız kararlı bir şekilde devam edecek. Güvenlik tedbirlerinin yanı sıra gençlerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara yardımcı olmak için sürekli olarak çaba gösteriyoruz. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Muammer Dereli yerleşkesindeki öğrencilerimizi ücretsiz taşıyacağız.  Ayrıca Sürmene otobüs hattımızı Çamburnu’na kadar uzatıp, o bölgede yaşayan tüm öğrencilerimize ulaşım kolaylığı sağlayacağız. Bu şehirdeki her öğrencinin kendini güvende hissetmesini sağlamak, bizim için temel bir sorumluluktur ve bu amaçla hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL