Başkan Çavuşoğlu’ndan miniklere 1 milyon 810 bin sağlık dolu öğün

Başkan Çavuşoğlu’ndan miniklere 1 milyon 810 bin sağlık dolu öğün

Başkan Çavuşoğlu’ndan miniklere 1 milyon 810 bin sağlık dolu öğün

Başkan Çavuşoğlu’ndan miniklere 1 milyon 810 bin sağlık dolu öğün

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında çocuklara tam 1 milyon 810 bin öğün beslenme desteği sunacak. Geçtiğimiz yıl 810 bin öğünle başlatılan proje, bu dönem hem kapsamını, hem de ulaştığı aile sayısını iki kattan fazla artırdı. Bu yıl 1. sınıfların yanı sıra 2. sınıf öğrencileri de destekten faydalanırken, hazırlanan beslenme kolileri yeni uygulamayla ailelerin evlerine kadar teslim ediliyor.
19.09.2025
Denizli Büyükşehir’den geleceğe yatırım

Denizli’nin sabahları artık daha huzurlu ve umut dolu. Çünkü bu eğitim yılında kentin binlerce minik öğrencisi, okula giderken yalnızca çantalarını değil, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı beslenme kolilerinin verdiği güveni de yanlarında taşıyor. Beslenme kolilerinde, çocukların günlük besin ihtiyacını karşılayacak süt, bal, labne peyniri, reçel, yumurta ve haşlamalık patates gibi temel gıdaların yanı sıra, gelişimlerini destekleyecek mevsim meyveleri de yer alıyor. Sunulan gıdalar, yalnızca karın doyurmayı değil, aynı zamanda çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Denizli Büyükşehir çocukların sofrasını bereketlendiriyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, projenin amacını şu sözlerle anlattı: “Sağlıklı ve güzel nesiller yetiştirmek için çocuklarımızın günlük beslenme ihtiyaçlarının en azından bir bölümünü karşılayabilmek adına bu desteği başlattık. Beslenme desteği başvurularını aldık, almaya da devam ediyoruz. Dağıtımına başladığımız bu destekle tüm çocuklarımızın günlük protein dâhil besin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sağlıklı bir beslenmenin önünü açıyoruz. Hedefimiz yaklaşık iki milyon öğünlük bu desteği eğitim-öğretim yılı boyunca çocuklarımıza ulaştırmak. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için beslenme desteğimizi her geçen yıl daha da geliştirerek devam ettirmeyi hedefliyoruz.”

Bu yılki destek Denizli merkez ve ilçelerinde ilkokul 1. sınıfların yanı sıra 2. sınıf öğrencilerini de kapsıyor. Destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar 1 Ekim 2025 tarihine kadar www.denizli.bel.tr/basvurular adresi üzerinden başvuru yapabilecek.
 

Denizli,Denizli Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi