Başkan Büyükkılıç’tan Yeşilhisar ve Yahyalı Odaklı “Turizm” İstişaresi

Başkan Büyükkılıç’tan Yeşilhisar ve Yahyalı Odaklı “Turizm” İstişaresi

Başkan Büyükkılıç’tan Yeşilhisar ve Yahyalı Odaklı “Turizm” İstişaresi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ile Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü makamında konuk etti.

2024 Yerel Seçimlerinin ardından milletin iradesi ile yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Yeni 5 Yıl’ için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bu kapsamda, gerek ilçe ziyaretleri yapan gerekse ilçe belediye başkanlarını makamında konuk ederek yapılacak proje ve hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Büyükkılıç’a, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ile Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ziyarette bulundu.

Misafirlerini başkanlık makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek büyükşehir ile 16 ilçe belediyesinin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisindeki hizmet anlayışının süreceğini vurguladı.

Başkan Büyükkılıç, Yeşilhisar ve Yahyalı ilçelerine de turizm başta olmak üzere yapılacak hizmetler hakkında Altıntaş, Taşyapan ve Öztürk ile istişare ve ortak akılla gerekli gayreti göstereceklerini belirterek, “Yeşilhisar Kaymakamımız Ahmet Ali Altıntaş ve Yeşilhisar Belediye Başkanımız Halit Taşyapan ile Yahyalı Belediye Başkanımız Esat Öztürk belediyemizi ziyaret etti. İlçelerimizde yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduğumuz kaymakamımıza ve belediye başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ile Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de hizmetleri, destekleri ve ilgi, alakalarından dolayı Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileterek, yeniden başkan seçilmesinden dolayı da hayırlı olsun temennisinde bulundular.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL