Başkan Büyükkılıç: “Milli Heyecanı Hep Birlikte Yaşamak İçin Millet Bahçesi’nde Buluşuyoruz”

Başkan Büyükkılıç: “Milli Heyecanı Hep Birlikte Yaşamak İçin Millet Bahçesi’nde Buluşuyoruz”

Başkan Büyükkılıç: “Milli Heyecanı Hep Birlikte Yaşamak İçin Millet Bahçesi’nde Buluşuyoruz”

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘2024 Yılı Avrupa Spor Şehri’ ünvanını alan Kayseri’yi, sporun merkezi haline getirecek önemli hizmetleri bir bir hayata geçirirken, sporseverlerin de her zaman yanında yer almaya devam ediyor.

Bu kapsamda Kayserililer, açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde milli maç coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Almanya’da devam eden EURO 2024'te Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile oynadığı grup maçlarının ardından son 16 tura kaldığını hatırlattı.

Büyükkılıç, son 16 turunda çeyrek finale kalmak için Avusturya ile eşleşen millilerin 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de bir kez daha sahaya çıkacağını belirterek, tüm Kayserilileri A Milli Takıma destek vermeye davet etti.

“Tarihi Gecede Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Buluşuyoruz”

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya ile oynayacağı tarihi mücadeleyi Kayserililerin, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak dev ekranla Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde izleyeceğini duyuran Başkan Büyükkılıç, “Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'te son 16 turunda, çeyrek final için sahaya çıkıyor, bizler de milli heyecanı hep birlikte yaşamak için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde buluşuyoruz” dedi.

Büyükkılıç, tüm Kayserilileri milli gurur ve heyecanı yaşamak için Millet Bahçesi’ne davet ederek, “2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de oynanacak milli maçımızı Millet Bahçemizde, Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanacak dev ekranda izlemeye ve tek yürek olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Dev ekranın Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’na kurulacağını kaydeden Başkan Büyükkılıç, “Milli heyecanı hep birlikte yaşamak için o tarihi gecede Millet Bahçesi’nde buluşuyoruz. Ay yıldızlı forman sırtında, bayrak elinde, hep birlikte nice zaferlere” ifadelerini kullandı.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL