BAŞKAN ALTAY TÜM SPORSEVERLERİ KONYA YARI MARATONU HEYECANINA ORTAK OLMAYA DAVET ETTİ

BAŞKAN ALTAY TÜM SPORSEVERLERİ KONYA YARI MARATONU HEYECANINA ORTAK OLMAYA DAVET ETTİ

BAŞKAN ALTAY TÜM SPORSEVERLERİ KONYA YARI MARATONU HEYECANINA ORTAK OLMAYA DAVET ETTİ

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Spor Konya Projesi kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Konya Yarı Maratonu dolayısıyla Konya’nın kalbi sporla atacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, büyük organizasyonlar ve spor altyapısıyla bir spor şehri haline gelen Konya’da, 3. Uluslararası Konya Yarı Maratonu heyecanının 26 Mayıs Pazar günü yaşanacağını hatırlattı.

BAŞKAN ALTAY TÜM SPORSEVERLERİ DAVET ETTİ

Sağlıklı yaşamı ve sporu teşvik etmek amacıyla düzenledikleri spor etkinliğinde katılımcıların geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Konya’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı bulacağını kaydeden Başkan Altay, “Kayıt ücretlerini bu yıl da SOBE, DOSD ve Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ne aktaracaktık fakat Gazze’de yaşananlardan dolayı bu yıl tüm gelirlerimizi Gazze’deki kardeşlerimizin ihtiyacını gidermek için kullanacağız. Böylece tüm katılımcılar iyilik hareketinin bir parçası olacak. Ben, tüm sporseverleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu’na kayıt yaptırarak bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

YARI MARATON VE 10 KM KOŞUSU MKM ÖNÜNDEN, HALK KOŞUSU KÜLTÜRPARK’TAN BAŞLAYACAK

Spor Konya Projesi kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek organizasyon; 21 kilometrelik Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi önünde saat 9:10’da Yarı Maraton’a; 9:15’te 10 Kilometre Koşusuna start verilecek. Halk Koşusu ise saat 13:30’da Kültürpark önünden başlayacak.

KAYITLAR “KONYAYARIMARATON.COM”DA

“Hareketin Merkezinde Ol” ve “Koşmak için Engel Yok” sloganlarıyla aktif bir yaşam tarzının öneminin vurgulandığı Uluslararası Konya Yarı Maratonu kayıt formuna “konyayarimaraton.com” adresinden ulaşılabiliyor.
 


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL