ANTALYA OSB BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

ANTALYA OSB BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

ANTALYA OSB BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Antalya Organize Sanayi Bölgesi bir ilke daha imza attı. Katılımcılarına sağladığı kaliteli-kesintisiz hizmet arzını, bulunduğu bölgenin doğasını koruyarak sürdürmeyi görev edinen Antalya OSB Yönetimi, Türk StandardlarıEnstitüsü’nden TS ISO 46001 Su Verimliliği Yönetim Sistemi Belgesini alan Türkiye’deki ilk organize sanayi bölgesi oldu.

BELGEYİ BAKAN KACIR TAKDİM ETTİ

Antalya OSB’nin çevre ve doğa hassasiyetini bir kez daha tescilleyen belge, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından takdim edildi. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) 22’nci Olağan Genel Kurulu kapsamında gerçekleşen Belge Takdim Törenine Antalya OSB’yi temsilen katılan Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Budak ve Bölge Müdürü İlhan Metin, Su Verimliliği Yönetim Sistemi Belgesini Bakan Kacır, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü’den aldı.

ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE DESTEK

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Kurumsal Gelişim Müdürlüğü  ile  Entegre Yönetim Sistemi  Çevre Komitesi Uzmanları tarafından 6 ay süren dokümantasyon ve sistem kurulum faaliyetleri neticesindeAntalya OSB’ye kazandırılan TS ISO 46001 Su Verimliliği Yönetim Sistemi Belgesi ile çevresel sürdürülebilirliği desteklemek ve firmalara bu hususta örnek teşkil etmeyi amaçladıklarını belirten Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Yeşil OSB uyum çalışmaları kapsamında TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, Sera Gazı Emisyon Raporu doğrulaması ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelendirmelerinin de Antalya OSB’ye kazandırıldığını hatırlattı.

BAŞKAN BAHAR’DAN TEŞEKKÜR VE KUTLAMA

Antalya OSB’nin ilklerin yaşandığı örnek bir OSB olduğunu ifade eden Başkan Ali Bahar, “Çevresel değerlere ve sürdürülebilirliğe özde değer veren ve tüm hizmet süreçlerinde bu değeri önceliklendiren Bölge Müdürlüğümüz, edindiği görev  doğrultusunda gerçekleştirdiği aksiyonlarla, birçok  uluslararası hizmet standardında ilk belgelendirilen yapı olma vasfını taşıyor. Türk Standartları Enstitüsü’ne belgelendirme sürecinde sağlamış oldukları hizmet desteği için teşekkür ediyor, çevre duyarlılığımızın bir kez daha erk yapılarca tescillendiğini başta bölge firmalarımız olmak üzere Antalya halkı ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL