2016 yılında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle yaşanan çatışmada ağır yaralanarak şehit düşen Kütahyalı Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Tetik, şehadetinin yıl dönümünde düzenlenen bir programla rahmet ve minnetle anıldı. Anma programına Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci de katıldı.
Şehidin ailesi tarafından Yenibosna Mahallesi'nde düzenlenen iftar ve Mevlüt programında, Kur'an-ı Kerim tilavetleri okundu ve şehidin ruhu için dualar edildi. Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleşen programda vatandaşlar, şehidin hatırasını yaşatmak için bir araya geldi.
Programın ardından Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, şehidin ailesini evlerinde ziyaret etti. Kahveci, aileyle yakından ilgilenerek, şehidin emaneti olan ailesinin her zaman baş tacı olduğunu ifade etti ve onların acısını ve gururunu içtenlikle paylaştığını belirtti.