Tarih: 09.01.2026 21:18

Ferdi Tayfur, Denizli'de Düzenlenen Anma Gecesiyle Yâd Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Ferdi Tayfur, Denizli'de Düzenlenen Anma Gecesiyle Yâd Edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vefatının yıl dönümünde usta sanatçı Ferdi Tayfur'u bir anma gecesiyle andı. Konservatuvar Kent Orkestrası'nın seslendirdiği unutulmaz şarkılar, dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
09.01.2026

Salonu Dolduran Kalabalık

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda gerçekleştirilen geceye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi Nilgün Çavuşoğlu, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonu dolduran binlerce kişi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kent Orkestrası eşliğinde bir müzik ziyafetine tanıklık etti.

Unutulmaz Eserler Yankılandı

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında vefat eden arabesk müziğin usta sesi Ferdi Tayfur, vefatının yıl dönümünde eserleriyle anıldı. Şef Orhan Dikici yönetimindeki orkestraya, solistler Hakan Eyiden ve Emin Mert Boyacıoğlu eşlik ederek sanatçının klasikleşmiş eserlerini seslendirdi. 'Huzurum Kalmadı', 'Prangalar' ve 'Çeşme' gibi nesillerin dilinden düşmeyen şarkılar yankılanırken, dinleyiciler duygusal anlar yaşadı.

"Bu Toprakların Sesi"

Gecede konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ferdi Tayfur'un Türk halkının gönlünde bıraktığı izi vurguladı. Çavuşoğlu, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, kültürümüzün değerli taşlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Bu gece acılarımızı, sevinçlerimizi ve kederlerimizi notalara döken bir dev çınarı selamlıyoruz. Ferdi Tayfur, bu toprakların sesidir. Onun şarkılarıyla büyüdük, onunla dertlendik, onunla teselli bulduk. Kendisini bu gece şarkılarıyla bir kez daha yâd ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Benzer Başlıklar


Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —