Tarih: 29.01.2026 10:28

Denizli'de Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Yoğun Katılımla Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Denizli'de Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Yoğun Katılımla Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Temel Fotoğrafçılık Eğitimi, 200'ü aşkın katılımcıyla başladı. Fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça'nın eğitmenliğinde 6 hafta sürecek eğitim programı, uygulama gezileri ve özel bir sergiyle taçlanacak.
28.01.2026

Sanat Dolu Bir Program

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Belediyenin Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi", Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya ve çok sayıda kursiyerin katılımıyla başladı. Eğitim, DBB Kongre ve Kültür Merkezi seminer salonunda gerçekleştiriliyor. Programın eğitmenliğini, Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT) kurucusu ve başkanı, fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça üstleniyor.

Teori ve Pratik Bir Arada

Denizli'nin kültürel hayatına yeni fotoğraf sanatçıları kazandırmayı hedefleyen eğitim programında, teorik derslerin yanı sıra uygulamalı çalışmalara da yer verilecek. Bu kapsamda düzenlenecek gezilerde, kursiyerler ışık ve kompozisyon gibi temel unsurları sahada deneyimleme fırsatı bulacak. Katılımcılar, şehri gezerek en iyi kareleri yakalamaya çalışacak.

Yoğun Bir Eğitim Maratonu

Toplam 6 hafta sürmesi planlanan eğitimin sonunda, kursiyerlere katılım belgeleri takdim edilecek. Ayrıca, kurs süresince çekilen en başarılı fotoğraflar, özel bir sergi ile Denizli halkının beğenisine sunulacak. Yoğun talep nedeniyle bu dönem kayıt yaptıramayanlar için ikinci dönem eğitimlerin başvuru tarihlerinin ilerleyen günlerde açıklanacağı belirtildi.
.

Benzer Başlıklar


Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —