Tarih: 07.01.2026 06:37

Denizli Büyükşehir Tiyatrosu'na Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödülleri'nden Yönetmen Ödülü

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Büyükşehir Tiyatrosu'na Uluslararası Ödül

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği "Sığıntılar" oyunu, 11. Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödülleri'nde başarı elde etti. Oyunun yönetmeni Sinan Küçüköz, 'Yılın Yönetmen Ödülü'ne layık görüldü. Oyun, 24 Ocak'ta Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yeniden sahnelenecek.
06.01.2026
Uluslararası Başarı ile Taçlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Sinan Küçüköz, rejisini üstlendiği "Sığıntılar" oyunuyla, 11. Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödülleri'nde 'Yılın Yönetmeni' ödülünü kazandı. Oyunun sahne tekniği, dramatik yapısı ve estetik dili, seçici kurul tarafından beğenilerek bu başarıyı getirdi.

Prömiyerinden Beri Büyük İlgi Görüyor

Polonyalı yazar Slavomir Mrozek'in başyapıtı olan oyun, modern dünyanın hassas konularını ele alıyor. Aidiyet, yabancılaşma ve hayata tutunma temalarını işleyen oyun, ilk gösteriminden bu yana büyük övgü topluyor. Ödülle taçlanan yapım, görsel ve işitsel bir deneyim sunmaya devam ediyor.

24 Ocak'ta Seyirciyle Buluşacak

Ödüllü oyun, 24 Ocak 2026 Cumartesi günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda bir kez daha seyirci karşısına çıkacak. Biletler, 10 Ocak'tan itibaren e-bilet.denizli.bel.tr adresinden online olarak satın alınabilecek.

Benzer Başlıklar


Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —