Tarih: 12.01.2026 05:14

Adalet Bakanı Tunç, Hükümlülere Verilen Mesleki Eğitimin Üretim ve Islah Sürecine Katkısını Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

İŞYURTLARINDA ÜRETİM VE ISLAH

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu'nun atölye ve tesislerinde verilen mesleki eğitimle hükümlülerin hem üretime katıldığını hem de topluma kazandırıldığını açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN VİDEOLU PAYLAŞIM

Bakan Tunç, konuya ilişkin sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım gerçekleştirdi. "Ceza ile caydırıcılık, üreterek ıslah." ifadesini kullandı.

GENİŞ ÇAPLI ÜRETİM AĞI

Paylaşımında kurumun faaliyetlerine dair rakamlara da yer veren Tunç, "378 İşyurdu Müdürlüğü, 3 binden fazla üretim tesisi, 200'den fazla iş kolu, 92 satış mağazası... Atölye ve tesislerinde mesleki eğitim verdiğimiz hükümlülerin hem üretime katılmalarını hem de ıslah olmalarını sağlıyoruz. Kaliteli ve güvenilir ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyor, milli ekonomimize katkı sunuyoruz." dedi.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİNE YER VERİLDİ

Bakan Tunç'un paylaşımında yer alan videoda, İşyurtları Kurumu mağazalarından alışveriş yapan vatandaşların memnuniyet görüntüleri de yer aldı.


Ankara,Adalet Bakanlığı

Ankara,Adalet Bakanlığı



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —