ZEYBEK BAŞKAN´DAN ANKARA ÇIKARMASI

ZEYBEK BAŞKAN´DAN ANKARA ÇIKARMASI

ZEYBEK BAŞKAN´DAN ANKARA ÇIKARMASI

ZEYBEK BAŞKAN’DAN ANKARA ÇIKARMASI

        Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Afyonkarahisar sevdası ile hizmetlerini teker teker hayata geçiren Başkanımız, önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirdi.

İLK ZİYARET MİLLETVEKİLLERİMİZE OLDU

       Afyonkarahisar’da devam eden yatırımlar başta olmak üzere yeni eserleri de şehre kazandırmak için canla başla çalışan Başkanımız Mehmet Zeybek’in Ankara temasları kapsamında ilk ziyaret durağı Milletvekillerimiz oldu. AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile görüşen Başkanımıza, Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş’ta eşlik etti.

        Zeybek Başkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “AK Parti Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan'ı Belediye Başkan Yardımcım Süleyman Karakuş ile birlikte ziyaret ettik. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışan vekillerimize yeni dönemde başarılar diliyoruz.” dedi.

         Zeybek Başkan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Spor Toto Teşkilatı eski Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i de ziyaret etti. Milletvekili Bozgeyik'e başkanlığı döneminde şehrimize verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkanımız, yeni görevinde başarılar diledi.  

“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

          Başkanımız Zeybek, Milletvekillerimiz ile birlikte yeni Türkiye Yüzyılı Kabinesinin Bakanlarına hayırlı olsun ziyareti yaptı. Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen heyet, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Zeybek Başkan açıklamasında, “Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte Bakanımız Yumaklı'ya projelerimizden bahsederek, birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili istişare ettik. Şehrimizdeki proje ve yatırımların takipçisi olacağını belirten Bakanımız Yumaklı'ya yeni görevinde de başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ANA GÜNDEM AFRAY

         Bir sonraki ziyaret noktası Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı oldu. En büyük ulaşım projemiz AFRAY görüşmenin ana gündem konusuydu. Çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu. Görüşmeye ilişkin Zeybek Başkan’ın sosyal medya hesabından; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atanan Abdulkadir Uraloğlu'na Milletvekillerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşaat çalışmaları devam eden AFRAY projemiz başta olmak üzere şehrimize kazandırmayı hedeflediğimiz yatırımlarla ilgili Bakanımız Uraloğlu ile görüşmelerde bulunduk. Bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren Bakanımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” denildi.

“SÖZ UÇAR ESER KALIR”

         Ankara temaslarının son ziyaret yeri ise Gençlik ve Spor Bakanlığı olurken, Zeybek Başkan ve Milletvekillerimiz burada Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile buluştu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Kadim şehrimiz Afyonkarahisar'ımıza yeni tesisler ve spor merkezleri kazandırmak için Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile beraber Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledik. 'Söz Uçar Eser Kalır' anlayışıyla şehrimiz için projeler üretmeye ve yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. Zeybek Başkan’ın Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmeler verimli geçerken, ziyaretler günün anısına hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi. 

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL