Yaylaalan-Sevinç grup yolunda asfalt dökümüne başlandı

Yaylaalan-Sevinç grup yolunda asfalt dökümüne başlandı

Yaylaalan-Sevinç grup yolunda asfalt dökümüne başlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Yaylaalan-Sevinç mahallelerindeki 17 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmasına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, alt yapı çalışmalarını tamamladığı Manavgat’ın Yaylaalan-Sevinç mahallelerindeki 17 kilometrelik grup yolunda asfalt dökümü yapıyor. Aynı zamanda İbradı ilçesine bağlanan Yaylaalan-Sevinç mahallelerindeki grup yolunun asfaltlanması mahalle sakinlerini sevince boğdu.

Önce Islah Sonra Asfalt

Yolda süren çalışmaları yerinde inceleyen Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, zamanla deforme olan Yaylaalan-Sevinç mahalleleri grup yolunda önce ıslah çalışmalarını yaptıklarını ardından sathi asfalt çalışmasını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Naras Köprüsü Tamamlandı

Oymapınar güzergahında bulunan çok sayıda mahallenin yanı sıra, İbradı ilçesinin geçiş güzergahında bulunan ve son yıllarda yetersiz kalan Naras Köprüsü’nün de inşaatı tamamlandı. İnşaatın tamamlanması ile birlikte köprü üstü ve bağlantı yollarında asfalt çalışmaları başladı. Köprüyü yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Sorumlusu İsa Akdemir köprünün en kısa sürüde açılacağını belirtti.

Muhtardan Teşekkür

Manavgat Dikmen Mahalle Muhtarı İsa Şahin köprünün 60’lı yıllarda yapılan bir köprü olduğunu ve artık yetersiz kaldığını belirterek, “Burası turizm bölgesi olduğu için köprü artık yetmiyordu. Biz de talebimizi Muhittin Başkanımıza ilettik. Sağ olsun o da köprümüzü yaptı. Şu anda dolgusu yapılıyor. Mahallem ve şahsım adına Muhittin Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL