YARGIDAN CHP´YE TOKAT

YARGIDAN CHP´YE TOKAT

Antalya İl Seçim Kurulu, hizmetle siyaseti ayırt edemeyen acemi politikacılara ders verdi.

Antalya İl Seçim Kurulu, hizmetle siyaseti ayırt edemeyen acemi politikacılara adeta ders vererek, Büyükşehir Belediyesinin Elmalı´da hizmetlerini duyurduğu afişlerinin siyasi mahiyetinin bulunmadığına, afişlerde hizmetlerin anlatıldığına karar verdi.

Verilen bu karar kendisi de bir hukukçu olmasına rağmen süreci beklemeden açıklama yapan CHP İl Başkanının hem siyasi tecrübesini hem de hukukçu kişiliğini tartışmaya açtı.

Antalya İl Seçim Kurulu,  Elmalı İlçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin anlatıldığı afişlerle ilgili İlçe Seçim Kurulunun verdiği kararı iptal etti.

İl Seçim Kurulu afişlerde parti amblemi, siyasi içerik ve propaganda niteliği bulunmadığına karar verdi. İl Seçim Kurulu kararında ?incelenen afişlerde herhangi bir siyasi parti amblemi ve adı bulunmadığı siyasi içerik ve propaganda niteliğinde olmadığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ve ileriye dönük yatırımları ile ilgili bulundukları, bu nedenle 298 sayılı yasanın 60. maddesinde sayılan nitelikte parti bayrağı, afiş, poster, pankart ve benzeri nitelikte kabul edilmesi mümkün bulunmadığından itirazın kabulü ile Elmalı İlçe Seçim Kurulunun kararının kaldırılmasına karar verilmesi gerekmiştir? denildi.

CHP İL BAŞKANI AÇIĞA DÜŞTÜ

Antalya İl Seçim Kurulunun aldığı bu karar hukuki süreci beklemeden açıklama yapan CHP il Başkanı Semih Esen´i zor durumda bıraktı. Kendisi de bir hukukçu olan Esen´in acemi bir siyasetçi gibi davranarak, bu tip süreçlerde nihai kararı İl Seçim Kurlunun vereceğini bilmeden açıklama yapması yadırgandı.

ESENİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA ANTALYA ADINA ÜZÜLDÜM

Esen´in hukuki sürecin tamamlanmasını beklemeden açıklama yaparak açığa düşmesini değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ? Acemi bir siyasetçi gibi davranmasına Antalya adına, CHP´li seçmenler adına üzüldüm.

Hâlbuki kendisi de hukukçu olan Sayın Esen´in bizim yaptığımız gibi hukuka saygılı olarak sürecin tamamlanmasını beklemesi gerekirdi. Ancak bunu yapmadı. Yapmamasının bedelini de kendisi ödeyerek acemi bir siyasetçi durumuna düştü.

Türkçemizde bu tip durumlar için kullanılan çok güzel bir tabir var ?erken öten horoz´ diye. Sayın Esen adeta erken  öten horoz durumuna düşmüş ve kısa süre içinde cevabını almıştır? dedi.

HİZMETLERDEN KORKMASINLAR

Esen´in ve diğer muhalefet partilerinin içinde düştüğü durumu anlayışla karşıladıklarını dile getiren Türel ?Hizmetlerimizden korkmasın, çekinmesinler. Onlarda çalışsın. Kıskanma çalış, çalışırsan seninde olur. Onlarda açılış yapsın. Temel atsınlar. Hatta bizi de davet etsinler. Hep beraber şehrimizi yeni yatırımlar kazandıralım? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL