ÜNİVERSİTEDEN SONRA SİYASET KULVARINDA

ÜNİVERSİTEDEN SONRA SİYASET KULVARINDA

K Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş önemli açıklamalarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş açıklamasında; Akademik hayatta öğretim üyesi olarak yirminci yılında bulunan bir akademisyen olarak, bilim yapmayı ve akademiyi hayatın en önemli değerlerinden biri olarak gördüm, görüyorum.

Bu süre içinde üniversitenin "bilim için bilim yapmak" kadar, hatta daha fazla topluma hizmet vermek üzere de çalışması gerektiğine; topluma ve ülkeye hizmetin Hakk'a hizmet olduğuna gönülden inandım.

Bu kapsamda ülkemizde özellikle son 10 yılda yakalanan istikrar ve gelişmelerin, ülkemizin kadim tarihinin ve jeopolitiğinin de yeniden potansiyel bir güç olarak öne çıkarılmasıyla birlikte tüm Milletimize yeni umutlar ve ufuklar verdiğini izledim, izliyoruz.

Doğal olarak bu durum bize de hep heyecan verdi ve daha fazla çalışma isteği yüklemeye devam ediyor. Tabii ülke ve insan duyarlılıkları olan her vatandaş gibi biz de daha fazla katkı vermek çabasında olduk.

Geçmişten bugüne 10 kadar internet portalında ve gazetede bilimsel makaleler dışında, küresel sorunlar ve ülkemizin genel durumuna yönelik olarak Yeni Türkiye'yi öne alan konularda hasbelkader yazılar yazıyor, görüşlerimi insanlarımızla paylaşıyorum.

Son yıllarda yaşanan bu süreç; bu ülkenin çok önemli ve kadim bir medeniyeti olduğunun farkında olarak; insanımızın kendine olan özgüveninin yeniden gelmeye başladığını(geçte olsa) görmek bakımından memnuniyet verici olmuştur.

Öyle ki en yüksek düzeyde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dünden bugüne güçlü vurgular yaparak ortaya koyduğu ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu`nun bir nefer gibi savunduğu ve tüm AK KADROLARIN hatta Türkiye`nin yükselmesi için heyecan duyan tüm insanlarımızın özümsediği gibi; artık tarihimizi 1923'ten başlatmıyoruz, yüksek bir özgüvenle Cumhuriyetimizin 100'ncü yılından yani vizyon 2023'ten; Çağ kapatıp çağ açtığımız 1453'ün 600'ncü yılından yani 2053'ten; Anadolu'yu yurt edinişimizin bininci yılından yani 2071'den bahsediyoruz.

Bunlar bizimde benimsediğimiz ve ufku olan insanların kendi insanına ufuk gösterme çabasının bir ürünü ve son derece önemli ve değerli hedefler. Bu bakımdan bugün artık tarihi bir kavşaktayız, bu nedenle daha yüksek enerji harcamak, çaba göstermek gerekiyor. Yeni Türkiye`nin inşasına, ülke ve milletimize daha fazla hizmet etme düşüncemiz hep canlıydı, bugüne değin bunu akademik çalışmalarla gerçekleştirme gayretinde olduk.

Siyaset ile söz konusu katkıyı nasıl artırırız? konusu ise birkaç yıldan beri tartıştığımız konuların başında geliyordu. Bu noktada 25. Dönem Milletvekili Seçiminin Yeni Türkiye`nin inşası için çok büyük bir şans olduğuna inanarak yüksek tempoda özveriyle çalışan Ak Parti'mize ve bilge insan Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na yüksek katkı vermek yönünde karar alarak; istikrarın kalesi AK Parti` den aday adayı oldum.

Bu çerçevede Antalya'mızın Yeni Türkiye'nin hedefi olan 2023'e katkı vermede ÖNCÜ GÜÇ olması gerektiğine; bunun için insan kaynakları başta olmak üzere çok yüksek potansiyeli olduğuna; gönül birliği ve istikrar içinde, huzurlu ve müreffeh bir Türkiye'nin kurulacağına; bu şekilde yapay olarak ortaya çıkarılan pek çok sorunun ortadan kalkacağına yürekten inanıyorum. Bu amaçla yola çıkan, samimiyetle koşan ve çalışan her insanımıza gönülden başarılar diliyorum.

Yaşadığımız bu sürecin öncelikle ülkemize, Milletimize ve İnsanlığa en yüksek katkıyı verecek şekilde cereyan etmesine ve Türkiye`mizin gözbebeği Antalya`mız, ülkemiz ve insanımıza huzur ve daha yüksek refah getirmesine vesile olmasını Yüce Allah`tan niyaz ediyorum.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL