ÜLKÜCÜ ŞEHİT HASAN ŞİMŞEK HAYRATI AÇILDI

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HASAN ŞİMŞEK HAYRATI AÇILDI

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HASAN ŞİMŞEK HAYRATI AÇILDI

11 Kasım 2022 Cuma

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı tarafından yaptırılan Ülkücü Şehit Hasan Şimşek Hayratı’nın açılışına katıldı.

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı, Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Kampüsü’nde hain PKK terör örgütü destekçileri tarafından 2010 yılında şehit edilen Hasan Şimşek adına hayrat yaptırdı. Perli Mahallesi Şehir Mezarlığı girişine yapılan Ülkücü Şehit Hasan Şimşek Hayratı’nın açılışına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bugün hem Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü hem de şehidimizin hayratının açılışı vesilesiyle bir araya geldiğimiz bizim için çok anlamlı bir gün. Bu programı dün yapacaktık ama gerek İl Başkanımızın gerekse şahsımın şehir dışında olmasından dolayı töreni bugüne erteleyen değerli İl Başkanımıza ve Ocak Yönetimimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim, tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin. 12 yıl önce dünkü tarihte, Hacı vazifesi için yurtdışında olduğum için rahmetlinin cenaze törenine katılamamıştık ama bugün o günden bu yana hiç unutmadığımız sevgili kardeşimizi hep birlikte yad ediyoruz. En hayırlı işi yaptığımızı düşünüyorum. Hayrat çeşmesi, inanıyorum ki her su içenin dua ederek onu daha da mutlu edeceği bir eserimizdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sebep olanlara, yapanlara Allah şehidimize biçtiği sevaptan onlara da nasip etsin. Ailemize bir kez daha ruhları şad olsun diyorum. Huzurunuzda eğiliyoruz. Onların sayesinde bu ülke ilelebet ayakta kalacak, bayrağımız inmeyecek, ezanımız dinmeyecek Allah’ın izniyle. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Hayratın açılışında konuşan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, “Hepimizin hafızasında dün gibi kalan, biz Kütahyalıların ve Ülkücü camianın aklından çıkmayan nadir günlerden biri olan 9 Kasım 2010 tarihinde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Kampüsü içerisinde hain PKK terör örgütü sevicisi öğrenci görünümlü katiller tarafından şehit edilen hemşehrimiz Hasan Şimşek’in vefatının yıl dönümünde adını verdiğimiz hayratımızın açılışına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bizim Ülkücü şehitlerimiz kutlu davamızın mücadele timsalleridir. İşte o yiğitlerden biri olan 2010 yılında şehit verdiğimiz Hasan Şimşek de Yusuf yüzlü, kurt bakışlı, hilal kaşlı, Yunus gönüllü ve Yavuz yürekliydi. Hasan Şimşek bizim her daim övüncümüzdür. Hasan Şimşekler, Mehmet Türkavcılar, Salih Zencirler, Mehmet Kahramanlar, Adil Koçaklar, Halil Yavuzlar, Ertuğrul Dursun Önkuzular, Mustafa Pehlivanoğullar, Fırat Yılmaz Çakıroğlu bir bayraktır. Kalbimizin gönderinde, mahşeri vicdanın zirvelerinde dünya döndükçe de dalgalanacaktır. Çünkü bizim yol haritamızı şehitlerimiz çizmiştir. Cesaretimizin feyzi aziz ceddimizdir. En başta şehitlerimizin mücadelelerini sürdürmekle sorumluyuz. Şehitlerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Ülkücü yeminimizde dediğimiz gibi yılmayacağız, yıkılmayacağız ve başaracağız. Biz, her şeyden önce bir siyasetten daha fazlası olan büyük ve mukaddes bir davanın temsilcileriyiz. Bu sebepledir ki gayemiz, gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bu sebeple de bugün burada, bu hayratı hizmete açmak istedik. Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı olarak, merhum şehidimiz Hasan Şimşek’in adını taşıyan bu hayratı yaptırma gayretine girmiş bulunduk ve Allah’a çok şükür ki bugün de siz değerli Ülküdaşlarımızın katılımlarıyla Cenab-ı Allah bu açılışı bizlere nasip etti. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hayratımızın mimari çizimini gerçekleştiren Ocak Yöneticimiz İlker Rüstemoğlu’na, çeşmemizi inşa eden Özkan Efecan’a ve destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a, İl Başkanımız Selçuk Alıç’a ve İlçe Başkanımız Ayhan Toy Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başta şehidimiz Hasan Şimşek olmak üzere, vefatının yıl dönümünde olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlarımıza, cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e, ülke ve ülkü şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

Ülkücü şehit Hasan Şimşek’in babası Mehmet Şimşek, “Saygıdeğer başkanlarım ve gönüldaşlarım Hasan’ın adına yaptıklarınız için çok teşekkür ederim. Hepinizden, emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
Ülkücü Şehit Hasan Şimşek Hayratı’nın açılışına; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Ülkücü Şehit Hasan Şimşek’in babası Mehmet Şimşek ve ailesi ile yakınları katıldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 47


Kütahya,Kütahya Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL