?ÜLKEMİZİN GELECEĞİ GENÇLERDEDİR?

?ÜLKEMİZİN GELECEĞİ GENÇLERDEDİR?

?Türkiye´de genç olmakla, dünyanın herhangi bir ülkesinde genç olmak aynı şey değildir."

Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada Türk gençliğine seslenerek; ?Türkiye´de genç olmakla, dünyanın herhangi bir ülkesinde genç olmak aynı şey değildir. Bu ülkenin gencecik bir kumandan ve ilim irfan ehli gencecik bir ordu tarafından kurulduğunu asla unutmayın? dedi

Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; "19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanını bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Atatürk´ün kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun´a çıkışının yıl dönümünü kutladığımız bugün, "Türk Ulusunun Gençlerine?, Büyük Önder Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir göstergesidir. Ülkenin içinde bulunduğu duruma umutsuz bakmayarak, "Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına" inanan Büyük Önder Atatürk, Samsun´dan başlayarak bütün ülkeye ve insanlarımıza yansıyan ve yayılan bu büyük mücadelenin önderi olmuştur.

Tüm olumsuzluklara rağmen Büyük Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından verilen mücadele sonucunda büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. ?19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalama kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı´nın ilk kıvılcımının tarihidir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletine ve onun damarlarında akan asil kandaki kudretine güvenerek çıktığı bağımsızlık yolcuğunu bu tarihte başlatmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençliğine güvencini her fırsatta dile getirmiş ve kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyeti´ni Türk gençliğine emanet etmiştir. Bugün bizlere düşen görev Avrupa´nın en genç nüfuslu ülkesi olarak dinine, diline, kültürüne bağlı, özgür ve hür düşünceli, toplumdan, dünyadan haberdar, gelişmelere açık gençler yetiştirmek; bu sayede de büyük ülkemizi medeniyetin beşiği haline getirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyor geleceğin güçlü Türkiye´sinin aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür gençlerini en derin sevgi ve muhabbetle selamlıyorum? dedi.

 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL