TURGUT BUCAK HIZ KESMİYOR

TURGUT BUCAK HIZ KESMİYOR

MHP Antalya Millitvekili Aday Adayı Turgut Bucak, 19 ilçenin tamamını gezerek, halkın derdini dinledi

S.S. Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Turgut Bucak ve ekibi, 19 ilçede yaptıkları seçim çalışmalarını tamamladı.

Bucak, ilçe ziyaretlerinde halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek, "Halkımızın derdini dinledik. Esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları zaten biliyoruz. Çarşının, pazarın nabzını her zaman alıyoruz. Ciddi bir ekonomik sıkıntı var" diye konuştu.

Özellikle pazardaki fiyatların emekliyi, dulu- yetimi ve asgari ücretlinin alım gücününün azaldığını söyleyen Turgut Bucak, "yaptığımız bütün ziyaretlerde hayatından memnun olanı görmedik.

Ortalağı güllük gülüstanlık gösterenler var. Gerçek enflasyon pazar tezaghlarında, esnafın bankalara olan borçlarında, evlerimizin mutfaklarında yükselen yangında ve sokaklarda" dedi. 

Sadece ekonomik sıkıntının değil, ülkede hiç kimsenin can güvenliğinin kalmadığını da dile getiren Bucak,"Yargıya yapılan saldıyı, daha doğrusu her türlü terör saldırısını kınıyoruz.

Artık kınamayı bir kenara bırakıp gerekenlerin yapılması gerekiyor. Bir ülkede can ve mal güvenliği kalmadıysa, yargı askıya alındıysa, hukuk işlemiyorsa,  demokrasiden söz etmek ne kadar doğru olur bilmiyorum."

Türkiye`nin bekası için olması gerekenin MHP iktidarı olduğunu söyleyen MHP Milletvekili Aday Adayı Turgut Bucak, "Ülkenin bekası için MHP gerekli. Ülkenin güvenliği, ekonominin iyileşmesi için derman MHP`de. 13 yıldır hükümet olan bir parti Ülke 8 saat karanlığaı gömüldü.

Bir hükümet yetkilisi çıkıp açıklama yapamazken, bu arada Savcı rehin alınıyor ve öldürülüyor. Halkın kafasındaki soru işaretleri giderek artıyor. Canımız kimlere emanet diye soruyorlar. Bizlere MHP`ye ve Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli`ye güvenin ve oylarınızı verin " diye konuştu.

 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL