BAŞKAN UYSAL VE EKİBİ 4. YILINDA

BAŞKAN UYSAL VE EKİBİ 4. YILINDA

Muratpaşa Belediye, 2016 yılı faaliyet raporu belediye meclisi tarafından kabul edildi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2016 yılı faaliyet raporunun belediye meclisi tarafından kabulüyle birlikte yeni bir hizmet yılına başladıklarını belirterek, ?Sadece kamu yararına, kamuyu mutlu etmek, sadece toplumu ve kenti daha iyiye götürmeyi amaçlayan belediyecilik yapma gayreti içindeyiz? diye konuştu.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi´nin 2016 yılı faaliyet raporunun Nisan ayı olağan meclis toplantısında oy birliğiyle kabulünün ardından yaptığı açıklamada ?3´üncü yılımızı doldurduk. 4´üncü yılımız hayırlı olsun? dedi.

SONUÇ ALIYORUZ

Muratpaşa´da sadece kamu yararına, kamuyu mutlu etmek ve sadece toplumu, kenti daha iyiye götürmek için bir belediyecilik yapma gayreti içinde olduklarını dile getiren Başkan Uysal, ?Muratpaşa´da elde ettiğimiz sonuçlar, bu saikleri benimseyip eyleme dönüştürecek şekilde belediyecilik yapıldığında sonuç almanın mümkün olduğunu gösteren bir şeydir? diye konuştu.

MEMNUNİYET ORANI YÜKSEK

Belediyecilik hizmetlerinden toplumun memnuniyet oranının Türkiye ortalamasını oldukça üzerinde olduğunu dile getiren Başkan Uysal, ?Hizmetlerin de bilinme oranı da yüksek çıkıyor? dedi.

Kamu yararı konusunda ciddi ve kararlı olmanın, bu konuda hiç geri adım atmadan kavgasını vermenin şehirlerin ilerleyebilmesi için olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Başkan Uysal, bunun bazı alışkanlıkların değişmesini de beraberinde getirdiğini söyledi.

ÇIKAR GURUPLARINI KARŞISINDAYIZ

Kentlerin küçük çıkar gruplarının, şehir oligarşilerinin ?inim inlemesini önüne geçilmesi´ gerektiğinin altını çizen Başkan Uysal, ?Bir freze makinası kendisini 4 ayda amorti eder mi, bir asfalt plenti 7 ayda kendisini amorti eder mi?

Kamu böylesine çılgınca bir hoyratlığın pençesindedir. Siyasi ayrım gözetmeden söylüyorum, bütün kamu yönetiminin biran önce bizim Muratpaşa´da hep beraber oluşturduğumuz disiplinle ve sistemle yönetilebilmesini temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

EGEMENLİK MİLLETTE KALACAKTIR

Başkan Uysal, meclis üyelerinden belediye bürokratlarına, memur ve işçilerine herkesin bu başarının paydaşı olduğunu belirterek devam ettiği açıklamasını ?Muratpaşa´da sadece belediye içinde değil kentin önemli dinamikleriyle birlikte oluşturduğumuz ortak akıl hakim.

Bu açıdan, 16 Nisan´da çıkacak sonuç ne olursa olsun, memleketimiz için hayırlı olsun. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Umarım ve temenni ederim ki 17 Nisan´da da egemenlik kayıtsız şartsız millette kalır? sözleriyle tamamladı.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL