TOKAT BELEDİYESİ HANIMELLERİ NENE HATUN RUHUYLA

TOKAT BELEDİYESİ HANIMELLERİ NENE HATUN RUHUYLA

TOKAT BELEDİYESİ HANIMELLERİ NENE HATUN RUHUYLA

Hazırlanan ürünler kolay taşınabilen kahvaltılıklardan oluşuyor.

Tokatlı hanımlar, Tokat Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren TOKİ, Behzat, Gülbahar Hatun ve Karşıyaka Hanımeli Kültür Sanat Merkezleri Lezzet Atölyelerinde hazırladıkları kolay atıştırmalık, kahvaltılık poğaça, kurabiye ve börekleri deprem bölgelerine gönderiyor.

Hazırlanan ürünler kolay taşınabilen kahvaltılıklardan oluşuyor

Onlarca Tokatlı hanım, Tokat Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanımelleri Kültür Sanat Merkezlerinde hummalı bir çalışma ile depremzedeler için kolay atıştırmalık kahvaltılık yiyecekler hazırlıyor. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Gülbahar Hatun Hanımeli Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Arzu Arslan “Tokat Belediyesi Hanımelleri Kültür Sanat Merkezleri olarak hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Sağ kurtulan kardeşlerimizin yanında olabilmek için biz Tokatlı hanımlar olarak Tokat Belediyesi Hanımelleri Lezzet Atölyelerinde bir çalışma başlattık. Kahvaltılık ürünler hazırlıyoruz. Poğaça, kurabiye, börek gibi ürünler hazırlıyoruz. Hazırladığımız ürünler kolay taşınabilir, kolay atıştırmalık ürünlerden oluşuyor” dedi.

Durun denilene kadar üretmeye devam edeceğiz

Tokatlı hanımların çalışmaya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Arslan “Herkes sofrada bir tuzu bulunsun diye çok çabalıyor. Nene Hatun ruhuyla çalışıyoruz aslında biz burada. Bu milletin içerisinde Çanakkale ruhu hiç bitmemiş, biz onu görüyoruz. Katkı sağlayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Ne kadar ihtiyaç varsa çalışmaya devam edeceğiz. Dur denilene kadar depremzede kardeşlerimiz için üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Evlerinde hazırlayan hanım kardeşlerimizin ürünlerini de paketleyip gönderiyoruz

Tokatlı hanımlara çağrı yapan Tokat Belediyesi Hanımelleri Kültür Sanat Merkezi Sorumluları “Evlerinden çıkıp buraya gelemeyen hanım kardeşlerimiz evlerinde hazırladıkları poğaça, kurabiye, börek gibi kahvaltılık, kolay atıştırmalık ürünleri bizlere ulaştırabilirler. Biz bu ürünleri uygun şekilde paketleyip depremzede kardeşlerimize ulaştıracağız” dedi.


Tokat,Tokat Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL