TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin pekiştirildiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı'nı aziz milletimizle birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar, umutları canlandıran, toplumsal barışı güçlendiren, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını doruğa çıkartan özel günlerdir. Bu Kurban Bayramı'nın da anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

Mübarek Kurban Bayramı'nı kıymetli vatandaşlarımızın sorunsuz yaşamaları için Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Gerek büyükbaş gerekse küçükbaş kurbanlık hayvan sayımız yeterli düzeyde olmuştur.

Değerli vatandaşlarımızın bu kutsal günlerde, hayvanları ürkütmeden, onlara eziyet etmeden, usulüne uygun olarak dini vecibelerini yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Halk sağlığının riske atılmaması açısından kurban artıklarının usulünce bertaraf edilmesi, çevre ve görüntü kirliliğine mahal verilmemesi büyük önem taşımaktadır. Kurbanların, Bakanlığımızdan onay belgesi almış kesimhaneler ile Kurban Hizmetleri Komisyonlarının belirlediği kesim yerlerinde kesilmesi gerektiğini de hatırlatmak isterim.

Mübarek Kurban Bayramı'nı dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Komşularımızı, akrabalarımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz kardeşlerimizi ziyaret etmeliyiz.

Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı unutmamalı, yaralarının sarılması için gayretlerimizi sürdürmeliyiz. Kurban Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bayramda hac farizalarını yerine getiren vatandaşlarımızın da ibadetlerinin kabul olmasını ve ülkemize selametle dönmelerini temenni ediyorum.

Mübarek Kurban Bayramı'nın aziz milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Rabb'imden niyaz ediyorum.



Ankara,Tarım Bakanlığı
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL