ŞUBAT AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

ŞUBAT AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

Magazin ve sanat camiasında son bir ayda neler yaşandı?

Medya Takip Merkezi´nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Şubat ayı magazin raporu açıklandı. Yapılan araştırmada magazin ve sanat camiasında son bir ayda konuşulanlar incelendi. İşte araştırmanın detayları?

MTM´nin Şubat ayını kapsayan araştırmasında öne çıkan magazin olayları ve ayın popüler ünlüleri belirlendi. Acun Ilıcalı, Şubat ayının medyada en konuşulan ismi olurken, onu Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi ile gündemde kalan Yılmaz Erdoğan takip etti.

Şubat´ın en dikkat çeken çifti ise Hazal Kaya ? Ali Atay oldu. 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, 6 Şubat´ta Mecidiyeköy´de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Özellikle sade gelinlik seçimiyle beğeni toplayan Hazal Kaya, 2 bin 501 habere konu edildi. Geçtiğimiz ayın magazin gündeminde yer alan bir diğer flaş gelişme de Alişan ? Buse Varol çiftinden geldi. 2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan Alişan ilk kez babalık heyecanı yaşamış, sosyal medyada Burak ismini verdikleri oğlu ve eşi ile yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni toplamıştı. Alişan Şubat ayı boyunca 2 bin 307 haberle adından söz ettirdi.

Üzücü gelişmelerin de yaşandığı Şubat ayında, iki usta oyuncu hayata veda etti. 2013 yılında şeker hastalığı nedeniyle bir bacağı kesilen ve bir süredir tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında hayatını kaybeden 59 yaşındaki Yalçın Menteş ve kanser tedavisi görürken 70 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam´ın usta oyuncusu Aytaç Arman son yolculuğuna uğurlandı. 26 Şubat´ta yaşama veda eden Arman, memleketi Adana´da toprağa verildi.

Acun Ilıcalı gündemin en popüler ismi!

Türkiye´de TV8 ve Yunanistan´da Skai TV televizyonlarında ortak yayınlanan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının yeni bölümlerini hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı, Şubat ayı boyunca gerek yarışma programıyla gerekse özel hayatıyla ilgili haberlerle en çok konuşulan ünlü isim oldu.

Türk ve Yunan yarışmacıların kıyasıya mücadelesi ile izleyicileri ekrana kilitleyen yarışmada sunuculuk yapmayı sürdüren Ilıcalı, Şubat ayı başında boşandığı Şeyma Subaşı ile anlaşmalı olarak mahkemeye başvurarak kızları Melisa´nın velayetini üzerine aldı.

Acun Ilıcalı, boşandıktan sonra birçok ünlü isimle beraber anılmış, son olarak ise Miss Turkey 2015´e katılan Melike Taner´le sevgili oldukları iddiası ortaya atılmıştı. Bunun üzerine sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayan Ilıcalı, Şubat ayının 7 bin 929 haberle en çok konuşulan ünlü ismi oldu.
Özel bir röportaj için verdiği pozlarla son günlerde magazin gündeminin üst sıralarına yerleşen Şeyma Subaşı ise 3 bin 909 haberle adından söz ettirdi.

Yılmaz Erdoğan, Netflix kararıyla sinema sektörünü etkiledi

1 Şubat´ta gösterime giren Organize İşler: Sazan Sarmalı filmini vizyondaki ikinci haftasındayken Netflix´e satan Yılmaz Erdoğan, bu kararıyla herkesi şaşırttı. Filmi sinemada izlemiş olan seyirciler karara tepki gösterirken, sektördekiler ise Erdoğan´ın yaptığı satışı etik bulmadıklarını ifade etti. BKM´den yapılan açıklamada ise Türk sinemasına katkıda bulunacak bir hamlenin yapıldığına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi: ?Sektörümüzde yaşanan bu krizde ve değişen dünya koşullarında sinemayı ayakta tutmak adına Netflix ile yaptığımız bu anlaşmanın Türk sinemasını daha iyi bir yere taşıyacağına eminiz.?

Yeni filminin yanı sıra, 22 kişilik yeni oyuncu kadrosuyla Çok Güzel Güzel Hareketler Bunlar programını izleyiciyle buluşturan Erdoğan, MTM´nin aynı araştırmasına göre 5 bin 356 haberle hakkında en çok haber yansıması bulunan ikinci ünlü ismi oldu.

Fazıl Say´dan genç yeteneğe anlamlı jest...

Fazıl Say, Şubat ayında Bursa´da yaşayan 3´üncü sınıf öğrencisi Arya Su Gülenç´ e uluslararası yarışmalara, hazırlanması için hediye ettiği piyano ile gündeme geldi. Arya Su Gülenç,  New York´taki ABD merkezli Crescendo Uluslararası Müzik Yarışması´nda piyanoda kendi yaş grubunda tam puanla birinci olmuş, bunun üzerine ünlü piyanist kendisine bir sürpriz yaparak kendi piyanosunu genç yeteneğe hediye etmişti. Yaptığı jest birçok habere konu olan Fazıl Say, 4 bin 780 haberle konuşuldu.



İŞTE OCAK AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

ŞUBAT AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

KASIM´DA AYRILIK RÜZGARLARI

EKİM AYINA ARDA, BERKAY DAMGASI

EN ÇOK HANGİ DİZİ KONUŞULDU

MAGAZİN DÜNYASINDA GEÇEN AY

SANAT FANUSUNDA GEÇEN AY

OCAK AYINDA EN ÇOK KONUŞULANLAR

HAFTA SONUNUN LİDERİ LABİRENT

İŞTE 2017 YILINA DAMGA VURAN ÜNLÜLER

KEPEZ´DE FESTİVALLİK KONSERLER

İŞTE KEPEZ´İN EN GÜZEL SESLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL