Sancaktepe’de “NARKO Tır” 2 Bin 240 Öğrenciyi Bilgilendirdi

Sancaktepe’de “NARKO Tır” 2 Bin 240 Öğrenciyi Bilgilendirdi

Sancaktepe’de “NARKO Tır” 2 Bin 240 Öğrenciyi Bilgilendirdi

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi, bilinç ve farkındalık düzeyini artırmak için Sancaktepe Kaymakamlığı önüne kurulan Narkotik Eğitim Tırı bir hafta boyunca 2 bin 240 öğrenciyi bilgilendirdi.

Narko Eğitim Tırı’nın içerisinde, özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonundaki 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı görsellerle anlatıldı ve görevli narkotik uzmanı polisler tarafından uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularda tırı ziyaret eden vatandaşlara ve gençlere bilgiler verildi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kurulan Narko Eğitim Tırı’nı ziyaret etti. Bağımlılıkla mücadelede eğitimin önemini vurgulayan Kaymakam Ahmet Karakaya, “Dünyadaki bütün gençleri tehdit eden, onları bağımlı hale getiren uyuşturucu ve benzeri ürünler birçok gencimizin zaman zaman hayatında geriye dönüşü olmayan değişikliklere sebep oluyor. Gençlere yarınlarımızı emanet edeceğiz. Gençlerimizin bu tür alışkanlıklardan uzak kalmaları bizler için oldukça önemli. İlçemiz genç nüfusun yoğun olduğu yerlerden bir yer. Bu nedenle özellikle lise öğrencilerinin bu konuda bilinçlenmesi oldukça önem arz etmektedir.” dedi.

29 Şubat Perşembe günü gerçekleşen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de hazır bulundu.
 

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL