SAMİ BEKAR İLKOKULU’NUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ BAŞKAN YÜCEL’E EĞİTİME DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

SAMİ BEKAR İLKOKULU’NUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ BAŞKAN YÜCEL’E EĞİTİME DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

SAMİ BEKAR İLKOKULU’NUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ BAŞKAN YÜCEL’E EĞİTİME DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Hayırsever Sami Bekar ve ailesinin maddi destekleri ile Alanya Belediyesi’nin katkılarıyla yapımı tamamlanan Sami Bekar İlkokulu’nun açılışı gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, eğitime verdiği büyük destekler için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi takdim etti.

Alanya Belediyesi ve 2 yıl önce okulun temeli atıldıktan sonra ebediyete irtihal eden hayırsever Samir Bekar ve ailesi tarafından eğitime kazandırılan Sami Bekar İlkokulu’nun açılışı gerçekleştirildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen açılış törenine, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Sami Bekar İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Arıkan Yılmaz Dim Mesleki Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi ve Sami Bekar İlkokulu öğrencileri ront gösterilerini gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, göreve geldiği günden buyana eğitime sayısız hizmetler kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi takdim etti.

YÜCEL: “10 YILDA 10’UNCU OKULUMUZU HİZMETE KAZANDIRDIK”

Eğitime kazandırdıkları sayısız hizmetler olduğunu vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı konuşmada; “Biz yerel yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana önceliğimiz hep eğitim oldu. Bugüne kadar kentimizin her noktasına okullar, kreşler, etüt merkezleri, yurtlar, kütüphaneler gibi eğitimde ihtiyaç duyulan ne varsa elimizi taşın altına koyduk. Yaklaşık on yılda 10 okulu eğitim camiasının hizmetine sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve çocuklarımızın geleceği için okullarımızda ihtiyaç duyulan her noktada hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Hayırsever Bekar ailesine de teşekkür eden Başkan Yücel; “Bu vesile çocuklarımızın geleceği için şehrimizin her noktasında şanlı Türk bayrağımızın dalgalanmasına vesile olan hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Başta Sami amcamız olmak üzere hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, hayatta olanlara ise sağlıklı bir ömür diliyorum. Rabbim hepsinde razı olsun.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Törenin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, hayırsever Bekar ailesinin üyelerine teşekkür plaketi ve hediye takdim etti. 


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL