RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

“Yeni Hedeflerin Büyük Başlangıcı” adlı Kepez ilçe teşkilatlarının buluşma programına katılan Sümer, “Biz yaptık yine biz yapacağız. Büyüyen ve kalkınan Kepez için büyük ve vizyoner projeler üreteceğiz” dedi.

Cumhur ittifakı Kepez ilçe teşkilatlarının buluştuğu programa, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Kepez Belediyesi Başkanı ve Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Cumhur ittifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, MHP İl Başkanı Onur Temel, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“Bizim koordinasyonumuz, milletimizle iç içe olmak”

Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, sabah saatlerinde kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya geldiğini söyleyerek, birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaptı. Sümer, ilk ve en geniş katılımlı koordinasyon toplantısını düzenlediklerini işaret ederek, “İlk büyük buluşmamızın adı: “Yeni Hedeflerin Büyük Başlangıcı” olsun dedik. Bizim kapalı kapılar arkasında yaptığımız veya yapacağımız gizli bir koordinasyon toplantımız yok. Bizim koordinasyonumuz bellidir. Teşkilatlarımızla birlikte hareket etmek, milletimizle iç içe olmak, vatandaşlarımıza dokunmak, seçim çalışmalarımızı gece gündüz çalışarak, ev ev gezerek tamamlamak. İnşallah bu başlangıcımız Kepezimiz için, Antalyamız için hayırlı uğurlu olur” dedi. 

“Cumhurbaşkanımız daha dün seçilmiş gibi çalışıyor”

Rıza Sümer, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanından talimatlar aldığını ifade etti. Tanışmalarının çok eskiye dayandığını belirten Sümer, şöyle konuştu: “Şehirler büyüyor, nüfuslar artıyor, ihtiyaçların şekli ve niteliği değişiyor. Şöyle geriye dönüp baktığımızda 22 yıldır AK Parti’nin yaptığı hizmetleri anlatmakla bitiremeyiz, ama bakıyorsunuz Cumhurbaşkanımız daha dün seçilmiş gibi çalışıyor. Mesela, 1994 yılı İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri. Cumhurbaşkanımızın o tarihte yaptığı kampanyasında Fatih Gençlik Kollarında aktif görev aldım. Cumhurbaşkanımız 40 ben 21 yaşındaydım. Çok kez heyecanına tanık oldum. Hatta azmine ve kararlılığına o zamandan hayrandık hepimiz. 2 gün önce ismimizi açıkladığında yine göz göze geldik ve talimatlarını aldım. 40 yaşındaki kadar heyecanlıydı. Kararlılığından hiçbir şey kaybetmemişti. Şöyle dedi, “Kepez Teşkilatımıza selam söyle, gideceksiniz, Kepez'in emanetini devam ettireceksiniz”

“Kepez sevdamız bitmez, Antalya sevdamız bitmez”

Geçmiş dönemlerde AK Parti İl başkanlığı da yapan Rıza Sümer, görevi devrederken yaptığı konuşmaya da değindi. Sümer, “2018 yılında il başkanlığı görevimi devrederken şunları söylemiştim; “Görevim bu tarihte başladı, bu tarihte bitti demek yok. Bizim görevimiz ecdadımızın bize bıraktığı emanetle başladı ve son nefesimize kadar görevimiz, mücadelemiz devam ediyor.” Mücadelemiz bitmez, hizmet sevdamız bitmez, Kepez sevdamız bitmez, Antalya sevdamız bitmez, Türkiye sevdamız bitmez!” dedi. 

Kepez’in her sokağında aşkımızın izi var.!

Kepez ilçesinde yaşayan tüm vatandaşların sorumluluğunun kendisi üzerinde olacağına değinen Rıza Sümer, “Nefes aldığımız müddetçe bu dertlerle dertlenmek görevimizdir. Bu makamlar bu hizmetler için birer vesiledir. Şöyle Kepez’in caddelerine, sokaklarına bir bakın. Yapılan eserlere, hizmetlere bir bakın. Şunu söylemiyor muyuz? Kepez’in her sokağında aşkımızın izi var.! Bu şehrin her sokağında aşkımızın izi var.! Kepez son 20 yılda şaha kalktıysa bu teşkilatın emeği var” diye konuştu. 

“Biz yaptık, yine biz yapacağız”

Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği lansman toplantısıyla projelerini duyuracağını açıklayarak, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Kepezimizde önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımızı anlatamaya başlayacağız. 68 Mahallemizin her birine, okullarımıza, camilerimize, hanelerimize hem hizmet hem de sosyal yardımlarımızı ulaştırdık. Hem bu vizyonu hem de gelecek hedeflerimizi anlatacağımız lansman programımıza hazırlanıyoruz. Biz yaptık yine biz yapacağız. Büyüyen ve kalkınan Kepez için büyük ve vizyon projeler üreteceğiz.”



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL