ÖZÇATALBAŞ'TAN TIP BAYRAMI MESAJI

ÖZÇATALBAŞ

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Orhan Özçatalbaş sağlık çalışanlarının `Tıp Bayrımı`nı kutladı

Mart ayının 14'ünde kutlanan Tıp Bayramı sağlık alanında çalışanlara yönelik hizmet sorunlarının tartışıldığı, tıbbi bilimlere katkıda bulunan meslek insanlarına  ödüllendirmelerin yapıldığı anlamlı bir gündür. 14 Mart,  Tıphane-i Amire'in 1827'deki açılış günü olup, bu nedenle  olan her 14 Mart Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Özellikle içinde bulunduğumuz 2015 yılının Çanakkale Zaferinin 100.YILI olması nedeniyle TIP BAYRAMI çok daha anlamlıdır. Öyleki 1915 yılında Çanakkale Cephesine gönüllü olarak giden tıp öğrencileri,19 Mayıs taarruzunda tamamen şehit düşmüş ve İstanbul Darülfünun

Tıp Fakültesi 1921 yılında hiçbir mezun verememiştir. Bu olay; bir ülkenin beşeri kaynağının ülkesine duyduğu aşkın ve hizmetinin bedelsiz olduğunu, vatana hizmetin ibadet olduğunu” gösteren somut ve çok önemli bir örnektir.

Ne mutlu ki; tarihimizin her döneminde pek çok kahramanlık örneği görülmüştür. TIP ÖĞRENCİLERİNİN ÇANAKKALE CEPHESİNDEKİ VATANPERVERLİKLERİ BU MESLEK GRUBUNUN DA TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILMASINA YOL AÇMIŞTIR.

Pek çoğunun isimleri unutulmuş olsa da, insanımıza hizmet etmek üzere yola çıkan tüm sağlık çalışanlarımızın, bu alana hizmet sunan her yöneticimizin, TIP CAMİASINDA GÖREV YAPAN TÜM DOSTLARIMIZIN TIP BAYRAMINI KUTLUYOR,  İNSANIMIZA HİZMET VERMEK ÜZERE HER AN HER YERDE HAZIR BULUNAN BU CESUR YÜREKLİ GÖNÜL ERLERİNE İÇTEN  SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL