ÖĞRENCİLERE OKUL FORMASI

ÖĞRENCİLERE OKUL FORMASI

Kepez Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında ilçede bulunan 8 okula toplamda 11.116 yazlık ve kışlık forma dağıttı.

Eğitime verdiği destekle tanınan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezli öğrencilere okul forması dağıttı. Kepez Belediyesi tarafından ilçenin sekiz okulunda okuyan 5 bin 558 öğrenciye yazlık ve kışlık olmak üzere 11.116 okul forması hediye edildi. Öğrencilerin ve okulların her türlü sorununa çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade eden Tütüncü, iyi bir eğitim yılı diledi.

?Binlerce çocuğumuz var?

Tütüncü, çocukların eğitim ortamlarının eksikliklerini gidermeyi ve onlara iyi şartlarda eğitim sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Tütüncü; ?Bizim evde bir çocuğumuz var; ama Kepez´de binlerce çocuğumuz var. Velilerimiz bilsinler ki onların çocukları bizim de çocuğumuzdur. Kepezin bütün öğrencilerine kendi yavrularımız gibi özen gösteriyor ve onların en iyi şartlarda eğitim imkânlarına kavuşabilmeleri için gereken gayreti gösteriyoruz.? sözleriyle velilere seslendi. Başkan Tütüncü, Kepez´de kocaman bir aile olduklarının altını çizerek, her türlü engeli aşarak eğitimli bir nesil yetişmesi için gereken gayretin gösterildiğini ifade etti.

Eğitim kalitesi artıyor

Forma dağıtımları için Kepez ilçesinde bulunan okulları ziyaret eden Başkan Tütüncü, eğitim için gereken desteği verdiklerini dile getirerek, ?Okullarımızın bir takım eksiklikleri vardı. O eksiklikleri de belediye olarak giderdik ve gidermeye devam edeceğiz. Bütün okullarımızda öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda eğitim alabilmeleri için gereken her türlü tedbiri alıyoruz ve alacağız. Bunun karşılığında öğrencilerimizin derslerine çok iyi çalışacak ve gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.? dedi.

Öğretmenlere özel teşekkür

Tütüncü, okullar ve öğrencilerin yanı sıra eğitimin donanımlı öğretmenlerle mümkün olduğunu ve öğretmenlerin yerinin özel olduğunu söyleyerek öğretmenlere teşekkürlerini sundu. Yaptığı konuşmalarda ,?Bize bir harf öğretenin biz 40 yıl kölesi oluruz. Biz böyle bir anlayışının, kültürün içerisinden geliyoruz. Öğrencilerin aydınlık bir geleceğe taşınmalarında, ülkemizin yarınlarının bugüne göre çok daha güzel olmasında en önemli etki ve pay öğretmenlerindir. Hepiniz ellerlinden saygıyla, sevgiyle öpüyoruz. ? diyen genç Başkan, öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Öğrencilerden söz aldı

Kepezli öğrencilerin eğitimine destek sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eğitim desteği ile sevindirdikleri öğrencilerden bir de söz istedi. Başkan Hakan Tütüncü´nün, ?Yaptığımız hizmetlerin karşılığını, derslerinize en iyi şekilde çalışarak verecek misiniz?? sorusuna öğrenciler gür bir sesle ?evet´ cevabına veren öğrenciler, yeni eğitim yılında üstün başarı için Tütüncü´ye söz verdi.

Tütüncü öğrencilerin daima yanında

İlçe genelindeki öğrencilere toplam 11 bin 116 tane forma dağıtıldığını açıklayan Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, ?Buradaki öğrencileri sadece ilçedeki akranlarıyla değil, Antalya ve Türkiye´deki akranlarıyla boy ölçüşebilecek düzeyde eğitilmelerini istiyoruz. Başkanımızın eğitime verdiği destekle Kepezli çocuklar artık daha iyi koşullarda eğitim görmekte ve özgüveni yüksek, çalışkan çocukların doldurduğu sınıflar dolusu genç geleceğe umutla bakmakta. Sayın Hakan Tütüncü´ye eğitime verdiği destek için tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL