MURATPAŞA CİTY EXPO'NUN DA YILDIZI

MURATPAŞA CİTY EXPO

Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara katılan Muratpaşa Belediyesi'ne ait stand ziyaretçi akınına uğradı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; standda, konukların sorularını yanıtladı

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara, yerel yönetimlerin yanı sıra firma da ürünleri ile yer aldı.

Muratpaşa Belediyesi'nin City Expo'daki standı, ziyaretçilerin akınına uğradı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, standı ziyaret eden konuklarla sohbet etti.

Muratpaşa Belediyesi standı; Vali Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere yerli yabancı pek çok konuğa evsahipliği yaptı.

Standda; Turunç Masa, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüklerinin çalışmaları yer alıyor.

Avrupa ve Asya ülkelerinden temsilcilerinde katıldığı fuarın, yerel yönetimlerin buluşması açısından önemli olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Gerek bizler, gerekse de diğer katılımcılar çalışmalarını sergileyip anlatabiliyor.

Fuarlar çok önemli plat        formlardır” dedi. Muratpaşa Belediyesi standına gelen konuklar özellikle yeraltı konteynerini inceleme fırsatı buldu.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL